linshelu's Logboek, 08 jun 18

Weet iemand of je aankomt als je koolhydraatarm dieet hebt gevolgd en dan daarna bijvoorbeeld koolhydraten gaat toevoegen in de zin van ontbijt bijvoorbeeld met havermout ? En als je buiten dat om ook weer meer fruit en salades etc gaat eten?

Bekijk Dieet Kalender, 08 juni 2018:
1130 kcal Vet: 61,85g | Eiwit: 96,96g | Kolhy: 26,36g.   Ontbijt: Walnoten, Amandelen, Body & Fit Clean Protein Bar Chocolate-Caramel. Lunch: XXL Nutrition Low Carb Protein Bar, Walnoten, Amandelen. Diner: Champignons, AH Andijvie, Milner Kaas Licht Gerijpt 30+, Plus Kipsaucijs. Snacks/Andere: Komkommer (met Schil), Plus Pindakaas, Plus Smeerkaas 20+, Atkins Crispbread Knackebrod. meer...

5 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
@Linshelu, zo lang je inname onder je verbruik blijft, val je af. Kan hooguit zijn dus dat je (tijdelijk) wat meer vocht opslaat, wanneer je ineens weer veel kh gaat eten. 
09 jun 18 door lid: Tijmpje
En dan gaat het meer om de complexe koolhydraten uit aardappel, rijst, pasta en brood. Niet die uit groenten en fruit. Die zou ik zowiezo nooit weglaten. 
09 jun 18 door lid: Tijmpje
Dank jullie wel allemaal voor de informatie ik ga hier iets mee doen! 😘😘 
09 jun 18 door lid: linshelu
Bianca 114,7 snap niet hoe je dat doet. Als ik gewoon eet val ik niet af (kom ook niet bij op moment) maar ik heb ook nog niet langer dan week koolhydraten gegeten. 
14 jul 18 door lid: cazavi
Ik at juist te weinig voor ik begon eet veel regelmatiger en meer eiwitten dan voorheen. En ja vandaag echt te veel gesnoept. Noga caramel... verjaardag. Hele dag.. was wel gezellig en ook wel aktief geweest. 
14 jul 18 door lid: bianca114,7
Ik eet wel gewoon groente EN FRUIT. De eerste 6 weken heb ik geen fruit gegeten. Maar ik wil het ook gezond. Bij deze dus. 
14 jul 18 door lid: cazavi

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


linshelu's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.