itsmeollie's Logboek, 20 mei 18

Vanavond een bbq met wijntjes en lekkere dingen. Vandaag tot nu toe pas 100 cal zodat ik straks "gewoon" kan eten. Doen jullie dat ook zo?

Bekijk Dieet Kalender, 20 mei 2018:
143 kcal Vet: 1,99g | Eiwit: 4,09g | Kolhy: 24,42g.   Ontbijt: De Vegetarische Slager Boterhamworst, Wasa Volkoren Cracker. Snacks/Andere: Snack A Jacks Rijstwafel Barbecue Paprika. meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Ja doe ik ook, maar eet dan wel wat meer dan enkel 100 kcal. Zo weinig zou me niet lukken😋 
20 mei 18 door lid: kimmmerd
Zonet nog een rijstwafeltje gepakt ;)  
20 mei 18 door lid: itsmeollie
Ik ook vandaag, heb alleen wat nootjes op 
20 mei 18 door lid: TommeyLou
dan verdeel ik het iets meer over twee of drie dagen.. wat kan je nou de hele dag eten van 100 kcal.. een rijstenwafel is al 23 dacht ik dus nee dit ga ik zeker niet redden en dan eet je juist veel meer als je daar komt omdat je trek hebt en denkt ik heb de hele dag niet gegeten dus kan ik nu los gaan.. maar gelukkig doen we niet allemaal het zelfde anders zijn er ook niet zoveel dieeet boeken met allemaal verschillende manieren van afvallen toch.. veel plezier en geniet er van..  
20 mei 18 door lid: bianca114,7
Als je de hele dag 100 kcal eet gaat je lichaam direct in de ‘spaarstand’. Op het moment dat je dan gaat eten gaat je lichaam als een malle insuline aanmaken om alle energie in je cellen op te slaan en de suikers om te zetten in vet. 
20 mei 18 door lid: hoekcarel
Om niet alleen te zeggen wat je beter niet kan doen, hierbij de tip van mijn voedingsconsulent. Eet gelijkmatig per dag. Ontbijt en lunch ongeveer 350 kcal van de ‘goede’ producten. (Dus geen big mac om je kcal te halen) en met het diner wat meer. Als je gaat BBQen, eet dan met mate en het liefst mager vlees, laat de sauzen staan en eet salade om verzadigd te raken. Krijgen je teveel kcal binnen, probeer dan de volgende dag(en) te compenseren. (Niet te veel op een dag) Zelf doe ik dit door bv op de BBQ dag extra te sporten. Morgen heb ik bv een BBQ en dan ga ik op de racefiets heen (45 km) 
20 mei 18 door lid: hoekcarel
Alleen al ga ik uiteten met familie. Maar als ik thuis eet let ik gwn op wat ik eet. 
20 mei 18 door lid: Misawai
Je gaat écht niet onmiddelijk in de spaarstand als je eens een dag minder eet. 
20 mei 18 door lid: Tijmpje
Met een etentje of bbq oid houd ik daar wel rekening mee, als dat kan. Dus de rest van de dag wat rustiger aan, en de dag nadien soms ook. 
20 mei 18 door lid: Tijmpje
Zoals jullie eigenlijk ook al schreven, vandaag ook nog minderen :) maar door teveel wijntjes vandaag ook bij a geen honger hahaha. Hopelijk ben ik morgen weer normaal in het gareel!  
21 mei 18 door lid: itsmeollie

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


itsmeollie's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.