|
1011 kcal
|
Vet: 43,92g | Eiwit: 70,12g | Kolhy: 79,68g.
Ontbijt: Bosvruchten Diepvries, Magere Kwark. Lunch: AH Geschrapte Worteltjes, AH Snack Tomaatjes, AH Olijfolie Traditioneel, Linessa Cottage Cheese, Hummus, AH Macaroni Spaghetti Groente. Diner: AH Pastasaus Basilicum, Roquefort of Blauwe Kaas, Mozzarella Kaas, AH Gesneden Uien, Gele Paprika's, Courgette, Aubergine, AH Geraspte Goudse Kaas Belegen 48+, Ei, Bloemkool. Snacks/Andere: Amstel Alcoholvrij Bier. meer...
|
|
Reacties
Dat ziet er heerlijk uit!
Waar heb je de bodem van gemaakt?
13 mei 18 door lid: Maloontje
|
Bloemkoolbodem gemaakt van halve bloemkool (uit eigen tuin! 😁) Vermalen, 5 minuten in magnetron en water eruit knijpen. Ei erdoor, wat geraspte kaas en wat kruiden en vormen als bodem. 25 minuten op 150/160 Gr. Daarna bedekken en nog even op hogere temperatuur afbakken
13 mei 18 door lid: Rensie 1111
|
Dank je wel. Deze ga ik zeker een keer uitproberen!
13 mei 18 door lid: Maloontje
|
Superleuk recept! Zeker een keertje uitproberen
13 mei 18 door lid: xjoannne
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Rensie 1111's Gewicht Geschiedenis
|