volvocrosser's Logboek, 08 mei 18

Yoooooww wat zijn ongebrande noten een hoop calorieën!👀🤭
Hoe representatief is het dan om calorieën te tellen? Met zo’n flink handje noten achter m’n kiezen zit ik op zowat de helft van wat ik mag hebben!😂🤣

Bekijk Dieet Kalender, 08 mei 2018:
1930 kcal Vet: 96,62g | Eiwit: 58,54g | Kolhy: 215,44g.   Ontbijt: Kruidvat Shake Vanille. Lunch: Kruidvat Shake Vanille. Diner: Gehakte Knoflook, AH Olijfolie Extra Vierge, Zachte Volkoren Broodjes, Zaanse Slasaus, Raw Super Food Pompoenpitten, Jumbo Groene Olijven met Knoflook in Olie, AH Gemengde Sla Melange. Snacks/Andere: Banaan, Gedroogde Noten en Vruchtenmix (Studentenhaver), AH Ananasstukjes. meer...

5 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
ja ik dacht dat noten goed waren. maar stond in de winkel naar de kcal te kijken en een handje is mijn halve dag aan kcal.  
08 mei 18 door lid: kimeef
Noten zijn ook goed want ze bevatten ontzettend veel onverzadigde vetten. Deze vetten heb je ook nodig om de vitamines uit groente en fruit op te kunnen nemen. Maar vetten bevatten natuurlijk veel kcal dus moet je het eten met maten. Het niet eten is minder goed dan een beetje. Zelf eet ik 20-30 gram noten, pitten, zaden per dag en dat past prima binnen mijn kcal en macro’s. Ik meng het vaak door kwark samen met fruit. 
08 mei 18 door lid: RobinBut
1 hand (30gram) is 200 kcal. Je mocht 1800.. ☺️ ik liet me daar ook altijd door tegenhouden. Maar noten zijn heel gezond, verzadigen heel goed.. amandelen werken juist mee aan snellere vetverbranding. Ben blij dat ik daar overheen gestapt ben.. 
08 mei 18 door lid: elntien
In de winkel stond dat er meer kcal in noten zaten zeker 400kcal. Ik mag maar 1400kcal. Want anders val ik niet af.  
08 mei 18 door lid: kimeef
Onbewerkte noten (ongezouten en ongebrand) en pitjes en zaden, zijn super voor je gezondheid (gezonde vetten). Als je kiest voor een mix krijg je van alle noten de goede stoffen binnen. Maar idd een flinke dot aan kcal. (Helaas want ik ben er ook gek op). Een handje is 25 gram, meer zou je niet nodig hebben per dag.  
08 mei 18 door lid: Tijmpje
30 gr walnoten 214 kcal ook heerlijk door de sla. al. 
09 mei 18 door lid: bianca114,7

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


volvocrosser's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.