cvnl83's Logboek, 20 sep 17

3rd day fasting: another kilo gone.

11 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
hoi allemaal, ik ben iemand die annorexia vab heel dichtbij meemaakt. Alleen water drinken is slecht voor je lichaam en je zal er niet blijvend van afvallen. De spaarstand is weldegelijk een ding en het is lelijk, pijnlujk en heeft permanente effecten op bijvoorbeeld je hart. Het is echt heel erg bellangrijk dat je lief bent voor jezelf en niet denkt over hoe je minder eet, maar hoe je beter eet. Om af ge vallen moet je genoeg gezond eten en dat combineren met een normaal aantal beweging. zorg goed voor jezelf!  
22 sep 17 door lid: kaaska
@kaaska dat lijkt me heel wat om van dichtbij mee te maken 
22 sep 17 door lid: Lynn1112
@kaaska: Amen! 
22 sep 17 door lid: elntien
als je alleen maar water drinkt een niks eet dan pleeg je roofbouw op je lijf....je valt wel af maar je systeem neemt overal energie vandaan om je in leven te houden . uiteindelijk hoe je dan nog botten en vel over.. heeft toch veel weg van anorexia. je hebt voedingsstoffen nodig voor je organen!! misschien nu fijn om af te vallen maar op langere termijn erg slecht voor je weerstand. en ja na een maag verkleining van je af en heb je maar beperkt zal maar je eet dan wel en hoofdzakelijk gezond voedsel. 
23 sep 17 door lid: CC8
Over het algemeen zitten mensen na een Gbp in de eerste weken op een inname van zo'n 800 kcal per dag wat gedurende de weken erna langzaam opgehoogd word naar zo'n 1400 kcal per dag. Exacte hoeveelheid en tempo is uiteraard afhankelijk van persoonlijke omstandigheden.  
23 sep 17 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


cvnl83's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.