Soufyan Whatsheppie 18-02-2018's Logboek, 18 feb 18

Vandaag de laatste poging om streng af te vallen.

Krijg fysiek last van mijn overgewicht.

Na 2 eerdere pogingen op 6 februari 2018 en 12 februari 2018, probeer ik het 6 dagen later nog 1 keer.

Mocht ik nog 1 x aankomen, dan heb ik het strenge dieët geprobeerd, maar is dit op dit moment mogelijk niet het juiste diët.

Kom ik aan op een dinsdag/woensdag donderdag/vrijdag of zaterdag, dan heb ik door dat het strenge dieët niet werkt en ga ik meteen over op een minder streng dieët.

Voortaan weeg ik:

Dinsdag tussen 18:00 en 19:00
Woensdag/donderdag/vrijdag en zaterdag tussen 15:00 en 16:00.

Zondagen en maandagen weeg ik vanaf volgende week niet meer vanwege de compensatiedag van zaterdag.

Ik hoop nu definitief wel te kunnen afvallen, ik merk namelijk dat ik het wat rustiger heb.

Ik ben benieuwd wat het de komende weken wordt, ik ga wel mijn best doen.

De weegschaal schommelt nog steeds wel wat. Zaterdag zijn we uiteten geweest dus er komt nog een correctie op het startgewicht morgen.

Jullie ook succes met afvallen, dit is mijn laatste grote poging op eigen kracht.



174,5 kg Tot nu toe verloren: 0 kg.    Nog te gaan: 99,5 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Ik denk dat het tijd wordt om heel streng naar jezelf toe te worden. Het is namelijk niet maar 10kg dat je kwijt moet, nee het is hoogst noodzakelijk dat je afvalt. En niet hopen dat je afvalt, maar doen! Uiteten, dan kan je dus ook gewoon zeggen dat je niet mee gaat. Dat is maar gewoon even niet anders. Zie het als alcoholisme, een alcoholist die kan ook niet een avondje mee gaan drinken. En jou lukt het afvallen nog helemaal niet, dus ik zou voorlopig niet meer mee uiteten gaan. Online zijn genoeg voorbeelden te vinden van mensen die ook veel te zwaar waren en die het wel gelukt is of die goed op weg zijn. Ga ze volgen, neem dat als voorbeeld. Sport en beweging. Niet af en toe, maar elke dag! Je hoeft niet elke dag in de sportschool te hangen, maar ga dan een uur wandelen. Beweeg! Dus niet meer hopen. Maar ga het doen! 
22 feb 18 door lid: carolineisinhofer
Obese to Beast, hij is leuk, en zo zijn er velen: https://www.youtube.com/watch?v=FKlzPeLqRog 
22 feb 18 door lid: carolineisinhofer
Oh hij is ook bij de talkshow Ellen geweest ^^: https://www.youtube.com/watch?v=ydIdmOWHc2I 
22 feb 18 door lid: carolineisinhofer
waarom weeg je je in hemelsnaam smiddags?????? iedereen weet dat je smorgens het lichtst bent. zet die knop en ga er voor! heb je hulp? nee? zoek die dan!  
22 feb 18 door lid: Lindavanzand
Jeetje welk mens weegt er nu overdag of 'savonds en dan ook nog eens op vreemde tijden waarom niet gewoon s'morgens bij het opstaan? Misschien moet je het eens minder streng gaan doen en in kleinere stappen. Maar goed dat is al eens eerder gezegd door een heleboel hier ook dat je misschien beter hulp kan gaan zoeken! Maar krijg het idee dat je dat helemaal niet wil....  
22 feb 18 door lid: decembergirl72
En misschien minder vaak wegen.....  
22 feb 18 door lid: decembergirl72
En inderdaad kleinere doelen, je kijkt nu tegen zo'n berg op. Maak je eerste doel bijv 150 kg. En zo lang je daar boven zit, ga je niet meer uit eten. Althans zo zou ik het bijv voor mezelf doen. 
22 feb 18 door lid: carolineisinhofer
Wat je ook kan doen, voor erbij dus als extra beweging. Lekker simpel ook, zet die radio aan op iets dat je lekker vindt, wel een beetje uptempo muziek en ga een kwartier dansen. Dat 2x daags en weer wat extra beweging er bij, enz enz. Move your ass ;) Hop hop aan de slag. 
22 feb 18 door lid: carolineisinhofer
maak smorgens een smoothie of begin met een shake. dat vult zeker te weten! mijn man woog begin januari 144 kilo. hij is begonnen met 2 shakes modifast per dag. en s avonds en koolhydraat beperkte maaltijd. en hij valt af als een tierelier! al bijna 12 kilo kwijt. 
22 feb 18 door lid: Lindavanzand
Ik krijg het idee dat wij er meer mee zitten , of ons druk maken dan hij ? 
22 feb 18 door lid: annemiek rembil
Ik ben inmiddels 50 kg kwijt..koolhydraatarm..is mijn gouden tip..het lukt alleen ska je het zelf echt graag wilt.. Veel succes 💪🏽 
22 feb 18 door lid: gosonja
Knap man! Zie Soufyan dat kan jij ook best wel, maar je moet er wel wat voor doen. Volgend jaar sta jij gewoon hier met een succes verhaal. Maar dan moet je wel iets meer doen dan alleen heel hard hopen ;) 
22 feb 18 door lid: carolineisinhofer
Oh en kijk eens naar activity trackers zoals bijv een fitbit, maar er zijn blijkbaar ook goede goedkopere opties. Iets dat je motiveert om elke dag te bewegen. Zodat je de fiets pakt of gaat lopen ipv wat je nu misschien doet enz enz. Er is zoveel te doen. Je kent vast iemand die ook best wat mag afvallen, familie misschien? Spreek met ze af om elke zondag een flinke wandeling te maken? Als je eenmaal een goed begin hebt en wat routine in het afvallen, dan wordt het steeds makkelijker.  
22 feb 18 door lid: carolineisinhofer
Een vriendin van me, klein mensje dat 165kg woog :o Heeft een gastric sleeve of zoiets. Ja ok, ze is er 45kg mee afgevallen, maar nu hangt ze alweer een jaar op 120kg.. Dus slank is ze er ook niet mee geworden. Natuurlijk zijn er ook succesverhalen, maar als je zo bent zoals zij (en daar lijkt het wel een beetje op :x ) Dan moet je dat echt niet willen. Zij weegt dus nu al zeker een jaar zo rond de 120kg zonder verbetering. Maar alle nadelen ervan heeft ze dus nog wel steeds. Dus echt. Doe het gewoon zelf.  
22 feb 18 door lid: carolineisinhofer
wat voor dieet doe je precies? 
23 feb 18 door lid: Ezzie72!
‘K kwam net een artikel tegen van Mark v der Linden. Die man is 115 kg afgevallen, maar heeft zich de pleuris gewerkt en elke dag bewegen. Het kan! Als je maar wilt! 
23 feb 18 door lid: sweetyangel28

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Soufyan Whatsheppie 18-02-2018's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.