SkatePower's Logboek, 19 jan 18

Kleine update,
Ik ben naar de dieetisten geweest en ik heb nu speciale drankjes, die me gaan helpen om aan te komen. Ik ben best wel blij met deze drankjes omdat die op je spieren aankomen. Dus geen vet 😊. Dit maakt het idee van aankomen ook wel wat makkelijker.
Fijne dag nog allemaal 😊

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
goed om te horen! en natuurlijk wel ook gewoon goed blijven eten hè! 😇. thx voor de update Skate! 👍 
19 jan 18 door lid: Elfje69
Fijn SkatePower. Succes ermee. 
20 jan 18 door lid: annemiek rembil
Elfje69, ik blijf normaal eten hoor. Volgens de dieetisten at ik al enorm veel voor iemand van mijn leeftijd, maar omdat ik zoveel sport moet ik echt heeel veel eten en dat is niet echt te doen zonder misselijk te worden opdenduur 😅 ik moet rond de 2500-3000 kcal eten per dag ( aangezien ik wil aankomen moet ik nog meer eten dan dat). Ik wil geen slechte dingen eten dus soms is het even puzzelen hoe ik aan die kcal kom. Ik eet in vergelijking met de rest hier heel veel koolhydraten. Ik haal ze alleen wel uit goeie producten zoals bijvoorbeeld fruit.  
20 jan 18 door lid: SkatePower
snappik toch Skate, ik bedoelde het als grapje, aangezien die flesjes die ik ken niet echt lekker zijn 😨. wat is dat wat je vandaag 50 km hebt gedaan voor vreselijk actiefs?? 
20 jan 18 door lid: Elfje69
#elfje Haha ik was nogal gestrest door school en het enigste wat me op dat moment Mn hoofd leeg kan maken is door een stukje te gaan longboarden😊 Mn broertje en ik hebben lekker door stadjes heen gelongboard en langs stranden. En toen hebben we bij een super leuke strand tent lekker pizza gegeten 😋  
20 jan 18 door lid: SkatePower
ik ben benieuwd wat dat is, ik ga het eens ff googlen 😂 
20 jan 18 door lid: Elfje69
Zie het maar als een houte plank met wieltjes eronder 😂😂 
20 jan 18 door lid: SkatePower
Maar dan lang ;) 
20 jan 18 door lid: annemiek rembil
Haha ja klopt 😂 
20 jan 18 door lid: SkatePower
ik zag het ja, een langer skateboard, in oude-mensen-taal..... hahahahahaha! ziet er wel heftig vermoeiend uit hé, daar kan je idd niet tegenop wortelen... ;-) 
20 jan 18 door lid: Elfje69

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


SkatePower's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.