Warrigeboel's Logboek, 19 okt 17

Goedemorgen.

Gisteren wéér lopen snaaien. Dit is al de 3e (?) keer in 2 weken. Mezelf ook opgelegd dat dit echt niet verder kan. Iets lekkers mag, maar niet 5 verschillende lekkers op 1 avond. Vanaf vandaag dus niet meer kcal tellen, hoop dat het hierdoor in mijn hoofd wat rustiger wordt. Ik blijf gezond eten maar tel het allemaal gewoon niet meer. Al even op de weegschaal gestaan vanochtend en wat ik verwachte was ook waar.. 1 kilo erbij.. Best logisch na wat ik allemaal naar binnen smokkelde.

Morgen officiële weegmoment dus dan vul ik het wel in. Met mezelf afgesproken dat jezelf fijn voelen veel meer betekent dan dat getalletje op de weegschaal, want dat is nou eenmaal ook zo, toch? Minder focus op de weegschaal, nu nog doorzetten..

Fijne donderdag! 💋

Bekijk Dieet Kalender, 19 oktober 2017:
2041 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

10 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Zou idd kunnen helpen.. oppassen dat het niet juist erger wordt omdat je het dan niet terugziet in getallen... (kcal) Maar rust innen hoofd is altijd goed! Succes! 
19 okt 17 door lid: elntien
Mssn is het voor jou ook een idee om even 2 weken totaal geen suiker te eten. Aan jouw berichten merk ik dat jij wel een echte snoepkont bent, pure suikerverslaving. Als je dit 2 weken volhoudt, ben je afgekickt en zul je merken dat je er daarna veel minder naar verlangt. En dan is al dat 'lekkers' ineens heel zoet! Jij let grotendeels op kcal, maar doordat je suiker blijft eten wordt het voor jezelf een soort race met hindernissen. Doe ermee wat je wil, tis maar een tippie. 
19 okt 17 door lid: elntien
@elntien, Misschien is dat een idee ja.. Zou ik dan ook mijn proteïne barren niet meer kunnen eten? Want daar zit wel chocola omheen. Verder geen suikers, dus ook geen chocola en chips? Dus eigenlijk al het lekkers in principe. 
19 okt 17 door lid: Warrigeboel
Ik ben 4 weken geleden voor de 2e x begonnen met koolhydraatarm eten en ja, dus ook al het makkelijk en lekkere eten als chips en chocola. Als je echt al the way gaat heb je na een paar dagen een goede dip en knap je daarna daarvan op. Maar net als de vorige keer voel ik mij zoveel beter, ook in mijn hoofd! Bij mijn 'oude' eetpatroon zat het eten/snaaien continue in mijn hoofd, nu ben ik daar een stuk minder mee bezig en het snaai gevoel is iig weg. Wel hou ik de repen van Body&Fit voorlopig in mn dagmenu, om toch de verwenmomentjes te hebben. Dus het is zeker een goed idee om de suikers te laten staan en door dat rot moment te gaan om te kijken wat het daarna met je lijf en hoofd doet. Wel zou ik adviseren om juist niet alleen de kcal bij te houden, maar ook de verhouding tussen de macro nutriënten in de gaten te houden. Deze app is daar ideaal voor 😄 
19 okt 17 door lid: L4a11
Ik probeer mijn suiker altijd onder de 50 te houden. De proteïne repen van body en fit kunnen prima! Zelf kijk ik altijd naar de etiketten, als het suiker (per 100 gram) onder de 5.0 gram is dan is er niks aan de hand! Gaat het naar de 15 of zelfs boven de 15 is het echt een no-go. De proteine repen van body en fit, smart chips van body en fit, whey, alles zit ruim onder de 10 dus dat kan je echt wel blijven eten. 
19 okt 17 door lid: Anouk__R
Bij mij werkt het het beste als ik die dingen helemaal niet eet. Denk suikerverslaafd. Ik hoef maar een stukje speculaas te eten, en wil dan meteen de hele zak! Als je die chocolade bars eet, is het denk ik belangrijk dat je er 1 per dag van neemt. Juist omdat ze niet zoveel slechte dingen bevatten, denk je dat je er dan wel meer van kunt hebben. Dat is ook vaak bij lightproducten. Succes. 
19 okt 17 door lid: annemiek rembil
Ja Shirley, dus eigenlijk al het 'lekkers'☺️ Tussen aanhalingstekens want er is zoveel lekkers maar gezonds te eten. Het kost je mssn iets meer moeite dan een zakje open trekken. Ik zou 2 weken helemaal geen toegevoegde suikers eten. En kijk dan eens wat er gebeurt. Mijn man eet nu sinds 1 okt geen suikers meer en niet om af te vallen maar om allerlei vage klachten. Van lusteloos, down, allergieën enz. En het is echt binnen 3 weken al een wereld van verschil. Veel meer energie, vrolijker, niest niet meer. Echt wonderbaarlijk om te zien in zo'n korte tijd. Wij eten dus bv wel fruit en soms rozijnen of dadels, honing oid. En daar kun je dus echt hele traktaties mee maken, zo had ik eens zelf Snickers en kwarktaart gemaakt, heerlijk!! Ik denk dat het je goed zal doen! 
19 okt 17 door lid: elntien
Eet maar eens 2 weken alleen kip ei en groente ! Dan ga je ook prima ! Hoe kan ik overigens iets posten dat mensen het zien snap er niks van 
19 okt 17 door lid: mabske
Ik zie het hoor Mabske ;) 
19 okt 17 door lid: annemiek rembil
@Mabske, jouw profiel staat prive, je moet het open zetten zodat we posts van je kunnen zien. 
19 okt 17 door lid: carolineisinhofer
Hmmmmm.. Of me dat gaat lukken.. Geen idee 😂 Ik ben inderdaad echt een snoepkont 😬 @elntien Heb nu ook alweer paar pepernoten op, wel die van de Body & Fit! 😂 Dat maakt het een beetje beter hihi 
19 okt 17 door lid: Warrigeboel
Maar je bent juist een snoepkont omdat je verslaafd bent aan suiker, als dat weg is maal je er veel minder om.. wat is nou 2 weken..?! ☺️ 
19 okt 17 door lid: elntien
Jaaa jaa ja dat is ook wel weer zo... Hmmmmm! Volgende week zaterdag is sowieso mijn officiële cheatdag. Dus ik ga vanaf volgende week maandag het proberen! Nieuwe challenge.. 😬 Ben benieuwd hoe het zal verlopen! 
19 okt 17 door lid: Warrigeboel
👍👍 
19 okt 17 door lid: elntien

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Warrigeboel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.