Warrigeboel's Logboek, 23 sep 17

30 gram chips op met 30 gram witte chocolade pepernoten en toch nog in mijn kcal budget zitten. Heerlijk als het erin past, maar als het er niet in past is dat ook goed..

Ik heb er intens van genoten.. 😉

Fijne avond X

Bekijk Dieet Kalender, 23 september 2017:
1385 kcal Vet: 49,21g | Eiwit: 94,56g | Kolhy: 141,29g.   Ontbijt: Chiquita Banaan, Jumbo Griekse Yoghurt 2%. Lunch: Milbona Skyr Aardbei, Zwagerman Gerookte Achterham, Optifit Kaas 30+ Jong Belegen, Poiesz Ribbel Fijn Volkoren. Diner: Jumbo Kipshoarma Dijfilet, Gekookte Broccoli (Vers, zonder Olie Bereid). Snacks/Andere: Lay's Cheese Onion, Bolletje Witte Chocolade Pepernoten, Body & Fit Smart Bar Crunchy Chocolate-Cookies. meer...
2251 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Fijn om te horen dat je genoten hebt! Dit bewijst maar weer dat je jezelf geen dingen hoeft te ontzeggen, zolang je maar binnen de perken blijft ;) 
24 sep 17 door lid: Winanda!
Lekker!!! 
24 sep 17 door lid: Lynn1112
Genoten = pepernoten. ;)) 
24 sep 17 door lid: annemiek rembil
@Winanda! Klopt helemaal :) @annemiekrembik hahaha die onthoud ik ;) 
24 sep 17 door lid: Warrigeboel
lekker hoor!!!! 
24 sep 17 door lid: suzannevdv
Ik kan veel laten staan maar als mijn meiden chips gaan eten ga ik toch maar even boven was vouwen of zo iets. Van chips kan ik heel moeilijk afblijven! 
24 sep 17 door lid: kittybas
@kittybas: Mag ik even zeggen dat ik het onwijs knap van je vind dat je een "voorzorgsmaatregel" gevonden hebt? Velen zullen het je niet nadoen! Daarvoor mag je echt trots op jezelf zijn. 
24 sep 17 door lid: Winanda!
Winanda! Waarom denk je dat mijn wasmand altijd leeg is ? (Hahah, geintje hoor ). 
24 sep 17 door lid: annemiek rembil
Wat een vrolijk berichtje :-) Maar 30 gram is ook gewoon prima toch, het is het gedachteloze eten wat er vaak voor zorgt dat je in de problemen komt, zak open en gaan.. ik heb nog geen pepernoten op. Ik vind het wel jammer dat ze er al zijn... vind het jammer dat je je nergens meer op mag verheugen... alles voor de commercie. Was ontzettend seizoen gebonden product ... kwam ergens laat oktober.. november. Zag ook alweer boerenkool bij de super!  
25 sep 17 door lid: Dottieapple
Commercie? Wat denk je waar sinterklaas, kerst, moeder/vaderdag voor is? 
25 sep 17 door lid: annemiek rembil
Laat staan valentijnsdag xd @Dottieapple: Je kunt er ook voor kiezen om de pepernoten pas een paar weken van tevoren in huis te halen voor sinterklaas begint, net als mijn moeder ;) 
25 sep 17 door lid: Winanda!
Annemiek - dat is niet het punt. Mijn punt is meer dat we eind augustus al aan de pepernoten kunnen en ik vind dat qua emotie en gevoel die bij jaargetijden horen jammer - je leeft niet meer ergens naar toe. Sinterklaas en kerst hoort voor mij bij de winter, niet bij de zomer, want op moment dat het in de winkel ligt is het nog zomer... Oh Winanda zeker! Ik ga er niet aan beginnen, maar je kan er in de supermarkt niet omheen ;-) bij de groothandel is het helemaal erg, volgens mij liggen ze daar in 20 kg. zakken.  
25 sep 17 door lid: Dottieapple
vraagje op hoeveel calorieën zitten jullie op een dag gr 
25 sep 17 door lid: cas 76
Cas 76 Op je iegen logboek kun je berichten posten die niet bij het logboek en onderwerp van anderen aansluiten. Dat houd het voor jou zelf én voor anderen lekker overzichtelijk. 😊 
25 sep 17 door lid: Tijmpje
Cas, ik op ongeveer 1000. Als je bij logboeken bij anderen kijkt, kun je zien hoeveel die nemen.  
25 sep 17 door lid: annemiek rembil
@Cas76, Ik zit rond de 1500 maar ik denk dat ik 'm ga ophogen want het afvallen wilt niet meer echt! Kijk het nog even aan :) 
25 sep 17 door lid: Warrigeboel

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Warrigeboel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.