11 sep 17 door lid: kittybas
|
en? hoe wassie? zo lekker alsie er uit ziet?
11 sep 17 door lid: Elfje69
|
ziet er heel lekker uit! en klinkt ook goed!
11 sep 17 door lid: Dottieapple
|
Het was echt heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!
12 sep 17 door lid: RobinBut
|
Hmm ziet er goed uit! Hoeveel kcal rekende je ongeveer voor een portie?
12 sep 17 door lid: Someone16
|
@Someone16 Deze schaal is voor 1 persoon (in mijn geval) maar het is zo'n kleine ovenschaal. Hij bevatte 535 kcal!
12 sep 17 door lid: RobinBut
|
@RobinBut bedankt!! Dat valt mee als avondeten!!
12 sep 17 door lid: Someone16
|
wanneer mag ik komen eten? Grapje
12 sep 17 door lid: Koalake62
|
@Someone16 Ja dat valt inderdaad mee, daarbij heb ik wel 50 gram kaas gebruikt wat zo ongeveer 180 kcal oplevert. Wil je dat het minder kcal bevat kan je dus ook minder kaas toevoegen.
@Koalake62 Helaas al op hahaha
13 sep 17 door lid: RobinBut
|
14 sep 17 door lid: Tantepanda
|
Ook weer van Green happiness? Want zij eten toch ook geen vlees?
14 sep 17 door lid: suzannevdv
|
Maar er zit toch ham in ?
14 sep 17 door lid: annemiek rembil
|
Beste RobinBut dit ziet er lekker uit zeg!! Misschien een hele stomme vraag..... maar heb je het uitje en de champignons eerst gebakken? De bloemkool is die kort gekookt voordat het de oven in gaat??
14 sep 17 door lid: wiets1972
|
oooooh en hoe lang in de oven?? Hoeveel graden???
14 sep 17 door lid: wiets1972
|
@suzannevdv ik heb dit een beetje van Pinterest en een beetje zelf bedacht haha. En er zit inderdaad ham in dus niet vegetarisch.
@wiets1972 helemaal geen stomme vraag hoor. Ik heb inderdaad de ui en champignon eerst gebakken samen en de bloemkool 10 minuutjes gekookt. De (hete lucht) oven deed ik op 180 graden zo'n 20 minuutjes geloof ik. Maar dat is een kwestie van smaak.
14 sep 17 door lid: RobinBut
|
ik heb m vanavond ook gemaakt RobinBut! erg lekker! ik heb de beenham blokjes weggelaten en de bloemkool/uien/champignons eerst kort gestoomd zodat ik geen overtollig vocht in m'n schotel had. de kaas heb ik al door de kookroom en het ei ge-staaf-mixered en toen een half uur op 180 gedaan (ik hou van een korstje) Lekkerrrr!
14 sep 17 door lid: Elfje69
|
@Elfje69 super leuk om te horen! Ga ik ook zo proberen met die kaas de volgende keer!
14 sep 17 door lid: RobinBut
|
14 sep 17 door lid: ClarityAnn
|
@ RobinBut, bedankt voor je reactie...volgende week maar eens proberen!!
21 sep 17 door lid: wiets1972
|