marieke3035's Logboek, 18 mei 17

Baal...baal... een hoop gebeurd maar ik ben er nu klaar voor om er helemaal voor te gaan.
Gezonde voeding... soja... minder koolhydraten.... suiker zoveel mogelijk vermeiden en elke dag goed en veel bewegen...
Nieuwe baan... sterker in mijn eigen schoenen staan maar ook me cadeaukinderen beter aan kunnen.
begeleiding in vermindering gebracht en helemaal me leventje opnieuw opgestart....

Als jullie gekke dingen zien in die voeding... zeg het a.u.b want dan kan ik er van leren...
complimenten geven werkt ook maar ook aanwijzingen en wat er beter kan...
ik sta overal voor open.
152 kg Tot nu toe verloren: 13 kg.    Nog te gaan: 32 kg.    Dieet gevolgd: Niet Toepasbaar.

Bekijk Dieet Kalender, 18 mei 2017:
1273 kcal Vet: 41,58g | Eiwit: 62,17g | Kolhy: 175,73g.   Ontbijt: Optimel Magere Kwark Citroen, Muesli, Water. Lunch: Thee, Tosti Ham en Kaas. Diner: Plus Kip Cordon Bleu, Sperziebonen, Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt). Snacks/Andere: Zonnatura Notenmix Reep, Water, Koffie, Pickwick Earl Grey, Druiven, Peren, Perziken, Kiwi, Alpro Soya Kwark, SPA Water, Douwe Egberts Cappuccino uit Automaat, Pickwick Earl Grey. meer...
6221 kcal Activiteit: Wandelen (Matig) - 5 km/h - 30 minuten, werken op de sportschool - 1 uur, Bureauwerk - 1 uur en 30 minuten, Huishoudelijk Werk - 1 uur, fastfit - 8 minuten, Slapen - 8 uren, Rusten - 10 uren en 47 minuten, Fietsen (Ontspannen) - <16 km/h - 20 minuten, Loopband - 15 minuten, Roeien - 15 minuten, Crosstrainer - 15 minuten. meer...
Gewichtstoename van 0,4 kg per week

   Ondersteun   

Reacties 
Nou, daar komt hij.....wat gebeurt er dat je steeds opnieuw moet beginnen? Steeds ben je gemotiveerd, ga je er helemaal voor. Dan horen we even niets, en na een poosje staat het er weer. Ik heb dat ook gezien bij Martinakrap. Maar, ineens ging ze als een speer! Ze ging gewoon eten, geen magere producten. Want dan zat ze langer vol. En ze viel heel goed af. Kijk eens bij haar. Succes! 
18 mei 17 door lid: annemiek rembil
dank je wel... ik ga er nu helemaal voor... 
18 mei 17 door lid: marieke3035
Ik snap dat wel, hoor. En ken het ook omdat ook ik veel échte zware dingen heb mee gemaakt in mijn leven. Soms is je leven gewoon even niet geschikt om je voedings-en beweegpatroon of je lyfestyle 'eventjes' op de kop te draaien. Of is er zo veel gedoe en echte stress waar je mee moet dealen dat ook dat tegenwerkt. Ook al wil je eigenlijk wel, probee je het zelfs steeds, maar dan kom je er telkens gaandeweg achter dat het gewoon nu even niet lukt. Sommige mensen snappen dat niet, denken dat je je wel even erover heen kan zetten. Alsof het gewoon even een dipje is. Gewoon kortzichtig is dat. Neem je tijd. En ga ervoor op het moment dat je denkt dat je er klaar voor bent. En als blijkt dat het toch niet lukt....andere keer weer opnieuw. Geen man overboord.  
18 mei 17 door lid: Tijmpje
Ieder zijn rugzak toch? Ik denk dat niemand met mij zou willen ruilen. Maar daar is dit forum niet voor. Of iemand iets wel of niet snapt, weet een ander ook niet. Fijne dag Marieke en Tijmpje ;) 
19 mei 17 door lid: annemiek rembil
Hoe kan jij nou denken te weten of ik of anderen niet met jou zou willen ruilen, Annemiek? Alsofje vind dat er niets op de wereld is dat erger kan zijn dat hetgeen jij hebt mee gemaakt of dat je vind dat het leed van anderen er allemaal niet toe doet?Dat komt erg raar over. Ik wil het niet bagetelliseren of zo maar je hebt geen flauw idee wat een levenlang aan ellende ikzelf (bijv.) heb mee gemaakt en van welke zwaarte dat is geweest en nog is...misscien zou ik dus eigenlijk dolgraag met je willen ruilen omdat 'jouw rugzakje' daarmee vergeleken voor mij peanuts zou zijn. Dáár heb jij echt geen flauw idee van. Mss kan je dus beter stoppen met steeds invullen voor anderen. Fijn weekend allemaal.  
19 mei 17 door lid: Tijmpje
Ik wil ook best 'mijn rugzakje' ruilen. Het mijne is ook redelijk zwaar om te dragen..... 
20 mei 17 door lid: Budgie1
ik ook..de mijne is ook zwaar 
22 mei 17 door lid: marieke3035
Anders maken we er even een wedstrijdje van wie het zieligst is... Niet sjiek dit. Commentaar op een post lijkt mij bedoeld om degene die de post heeft geplaatst aan te moedigen en eventueel (indien gevraagd) van advies te voorzien. Dus bij deze: zet em op Marieke!!! 
23 mei 17 door lid: Tantepanda
Zo is het maar net ! Ze vroeg om advies, en ik gaf haar het voorbeeld van Martina. En verder moet iedereen maar doen hoe hij /zij het kan volhouden. 
23 mei 17 door lid: annemiek rembil
Precies Knakkers, en ook exact zo was mijn reactie op Martina bedoeld. Enige vergelijkingen die mensen dus nadien maken over rugzakjes en dergelijke: totaal niet op z'n plaats idd..  
23 mei 17 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


marieke3035's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.