marieke3035's Logboek, 11 apr 16

Goedenavond kan iemand mij vertellen hoeveel calorieën ik moet eten per dag...wat hier wordt aangegeven lijkt me wat veel.
heb even een oppepper nodig. ..iemand die me een schop onder me kont geeft. ...Heeft er hier iemand veel verstand van voeding en wil mee kijken en mij in een p.b vertellen hoe het anders moet en hoe ik dat kan.
Verder gewandeld vandaag. ..ben alleen heel moe dus vanavond rustig aan en morgen laatste dag antibiotica

Bekijk Dieet Kalender, 11 april 2016:
923 kcal Vet: 28,06g | Eiwit: 51,16g | Kolhy: 133,68g.   Ontbijt: Optimel Vanille Vla 0% Vet, Muesli, Koffie. Lunch: Tosti met Kaas, Campina Halfvolle Melk. Diner: Spinazie, Dekamarkt Steak Du Boeuf, Aardappelen (zonder Schil, zonder Zout, Gekookt). Snacks/Andere: Perfekt Zoute Drop, Verkade Biscuit, Creastal Clear Bronwater, Slimpie Ranja. meer...
4266 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 10 minuten, Boodschappen - 1 uur, Douchen - 20 minuten, Stofzuigen - 20 minuten, Kleding Wassen - 20 minuten, Slapen - 8 uren, Rusten - 13 uren en 50 minuten. meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Mijn diëtist vertelde mij dat her lichaam minimaal 1200 calorieën nodig heeft om goed te kunnen functioneren, verder heeft het ook te maken met hoveel je beweegt, hoe je dagelijks "ritme" er uit ziet. Ben je erg actief dan mag je wat meer hebben ben je ninder actief dan blijf je wat lager zitten. Verder kun je eens de etiketten vergelijken. Neem bijvoorbeeld frisdrank : daar zit heel veel verschil in cola bevat heel veel calorieën, maar als je cristal clear neemt heb je maar 1 calorie. Mayonaise heb je die hele vette, maar de calve heeft light en zelfs mayonaise met maar 3 % vet. En zo zijn er nog heel veel producten die je via etiketten kunt vergelijken welke de beste keuze zijn. Sinds ik via de diëtist oo dieet ben let ik veel meer op dit soort dingen, ik kook niet meer met pakjes van de knorr etc maar veel meer met verse en gedroogde kruiden en specerijen. Ik zoek op internet of in mijn kookboeken voor recepten waarbij je echt zelf vers kookt en zelf kunt variëren met ingrediënten. Misschien kun je wat met deze tips. Je mag altijd vragen hoor als je nog twijfelt  
11 apr 16 door lid: heiditje
Ik zou in ieder geval de koolhydraten minderen en stoppen met Light producten. In Light producten moet de suiker vervangen worden(door andere suikers), maar om het smaak te geven gaan er ook weer andere slechte dingen in. Ik heb ook wel eens begrepen dat je van Light aan kunt komen en niet afvalt. En inderdaad, puur en onbewerkt eten.  
11 apr 16 door lid: domista
Dat van mij was ook maar een voorbeeld, dat als je de moeite neemt om de etiketten te lezen merkt hoeveel verschil er in een product zoals frisdrank en mayonaise zit. Men hoeft niet perse light te nemen. 
11 apr 16 door lid: heiditje
Let op dat je niet te weinig gaat eten. Bij mij werkt het goed wat hier aangegeven wordt. Wel belangrijk om te weten is dat hoe meer gewicht je hebt hoe meer kcal je verbrand (heb je dus ook meer nodig) dus je moet af en toe je adh gewoon bijstellen en dan kan je langzaam wennen aan minder kcal. Beter gezonde keuzes en op meer kcal per dag uitkomen dan heel weinig eten aan "foute" voeding. Idd proberen zoveel mogelijk de koolhydraten te minderen. Rustig aan is de beste manier! Zet m op!!!  
11 apr 16 door lid: Nelle83
Calorien verliezen door steeds verder gevorderd onderzoek, gaandeweg steeds meer hun waarde, zoals we die gekend hebben. Men is er intussen wel achter dat hetgeen wat je eet vele, vele malen belangrijker is dan hoeveelheden calorien. 
11 apr 16 door lid: Tijmpje
Laat de kcal varen Marieke! Als jij gezonde vetten eet, voldoende kh (maar niet te veel) en voldoende eiwitten, is het niet nodig je aan een bepaald aantal kcal te houden. Dit reguleert je lijf vanzelf. Let er wel op dat je niet over-eet. Je moet verzadigd zijn; niet vol! 
12 apr 16 door lid: en weer een nieuwe poging

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


marieke3035's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.