marieke3035's Logboek, 08 apr 16

Goedemorgen. ..
Na gisteren een gesprek gehad te hebben met mijn diëtiste...overigens de laatste zijn we er achter dat ik eigenlijk alles al weet en dat ik het ook zonder diëtist kan.
wel Is het voor mij belangrijk om eerst te leren om goed voor me zelf te zorgen.
dot houd in dat ik moet leren om voor me zelf op te komen. En nee leren zeggen. ..Nee tegen een ander maar ook tegen me zelf.
Hier ga ik een psycholoog voor in de arm nemen om me hier bij te helpen.
sporten wil ik 3x per week lang gaan doen en we krijgen extra begeleiding voor de omgang van Louise.
Graag jullie commentaar en adviezen neem ik graag aan wat betreft voeding en andere dingen dus schroom niet om het te zeggen.
Ik ga er voor. ..ik kan het en ik doe het.

Bekijk Dieet Kalender, 08 april 2016:
1214 kcal Vet: 46,37g | Eiwit: 45,13g | Kolhy: 156,74g.   Ontbijt: Jumbo Magere Yoghurt, Muesli, Water. Lunch: Optimel Limoen Drink, Indomie Instant Noodles Chicken Flavour, Tosti met Kaas. Diner: Cornetto Classico (60g), Spaghetti met Tomatensaus en Gehaktballetjes. Snacks/Andere: Coca-Cola Coca-Cola Light, Pickwick Earl Grey, Verkade Biscuit, Koffie, Water, Verkade Biscuit, Water. meer...
4344 kcal Activiteit: Koken - 30 minuten, Boodschappen - 1 uur, Stofzuigen - 10 minuten, Douchen - 20 minuten, Huishoudelijk Werk - 30 minuten, Slapen - 8 uren, Rusten - 13 uren en 20 minuten, Afwassen - 10 minuten. meer...

   Ondersteun   

Reacties 
Morguhh Marieke. Doorgaans verbrandt je het beste vetten door goede vetten te eten. Dat klinkt heel raar, maar zoek de onderzoeken er maar eens bij. Verder vullen eiwitten het beste en die hebben ook de langste tijd nodig om te verbranden. Zelf ben ik ook al eens naar een psychotherapeut gestuurd. Wel raar als je bedenkt dat ik dat ruim 2 jaar heb gestudeerd. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een soort energietherapie. Deze man wist gewoon de juiste vragen te stellen. Was best fijn maar het heeft me qua gewicht niets opgeleverd (lees geen gram eraf ;-)) Mag ik brutaal zijn en vragen naar Louise?? Mocht je er hier niets over kwijt willen maar in een PB-tje wel, is dat prima. Mocht je er niets over kwijt willen, even goede vrienden. Het triggert me..die opmerking tussendoor..;-) 
08 apr 16 door lid: en weer een nieuwe poging
Je kunt het. Kom in reine met jezelf en het gaat je lukken.  
08 apr 16 door lid: Twillight

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


marieke3035's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.