Tijmpje's Logboek, 04 nov 23

Ontdekking!
Maar waarom staat dit logo er op?

Bekijk Dieet Kalender, 04 november 2023:
2403 kcal Vet: 98,84g | Eiwit: 140,55g | Kolhy: 174,66g.   Ontbijt: Water, Milbona Karnemelk, Body & Fit Whey Perfection Vanilla, Milbona Skyr Framboos, Water, Divers Koffie Gemalen. Lunch: Jumbo Pindakaas, Dulano Gerookte Salami Light, AH Boerenkaas Extra Belegen, Vita D'or Halvarine, Lidl Banaan, Divers Koffie Gemalen, Jumbo Koolhydraat Verlaagd Vloerbrood.. Diner: Milbona Kookroom Light, Water, AH Champignons, Kania Champignonsoep. Snacks/Andere: Water, Water, Merlot, Chene d'Argent Brie, Rivercote Crackers Naturel, Radijs, Crusti Croc Zoute Stengels, Snack Day Naturel Chips, Toblerone Toblerone, Body & Fit Whey Perfection Vanilla, Divers Koffie Gemalen, Body & Fit Smart Bar Crunchy Chocolate Peanut Caramel Flavour, Milbona Greek Yogurt Fat-Free, Water. meer...

22 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik ben aan het zoeken, maar kan niks vinden.. 
04 nov 23 door lid: Dappere-Dodo
Het groene sleutelgatlogo is een voedingskeurmerk dat in Scandinavische landen wordt gebruikt om gezondere voedselproducten aan te geven. Het geeft aan dat het product voldoet aan specifieke voedingsrichtlijnen en gezondheidsnormen, zoals lagere gehaltes aan vet, suiker en zout, en het wordt ontworpen om consumenten te helpen bij het maken van gezondere voedingskeuzes. 
04 nov 23 door lid: bebechan
Interessant! 
04 nov 23 door lid: Wow34
Keyhole komt uit Zweden Het voedselkeuzelogo Keyhole kent 1 variant. Een aantal eigenschappen van dit voedselkeuzelogo : -Het geeft een oordeel over het product als geheel. - Het staat op de voorkant van producten die voldoen aan de nationale voedingsadviezen. -Producten met het logo zijn geschikt om dagelijks te worden geconsumeerd binnen een gezond voedingspatroon. Het is dus de Zweedse variant op de Nederlandse Nutriscore. 
04 nov 23 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tijmpje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.