kuss_emmaa's Logboek, 04 okt 20

Eet geen dierendag! Omdat al die dieren die in stukken gehakt in plastic bakjes in het vleesschap ook allemaal bang, blij of boos konden worden, een karakter hadden en niet dood wilden, ook liefde verdien(d)en ipv tussen de kiezen van een mens te eindigen

31 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Je hebt helemaal gelijk! Ik eet als 30 jarig niets van een dier. Geen dier heeft voor mijn smaak dood hoeven gaan. 
04 okt 20 door lid: Moesje59
Wat een leuke foto en wat een schatje 🐈 
04 okt 20 door lid: AviaMar
Ik zie deze meningen altijd als met het geloof. Ieder voor zich en hou het voor jezelf. 👍 Anders kun je ook naar de morele dubbelzinnigheid kijken van dieren in huis houden voor ons vermaak. 
04 okt 20 door lid: Martijnu
Je kunt altijd nog zeggen wat je zelf niet goed vindt toch? En op je eigen post mag je dat natuurlijk sowieso zeggen , maar je hoeft het er niet mee eens te zijn . 
04 okt 20 door lid: annemiek rembil
Mooi gesproken 👌🏻 
05 okt 20 door lid: Maridoraa
@ martijnu, ja ik snap dat andere mensen een andere mening hebben, maar vind het met het eten van dieren altijd wel bijzonder dat (bijna) niemand de beelden van het slachthuis wil zien omdat ze dat gruwelijk vinden. Blijkbaar zijn ze het dan toch met me eens dat dat niet oké is, maar zegt hun gedrag wat anders. Over huisdieren, ik vind ook dat we moeten stoppen met huisdieren. Zeker het fokken voor ons eigen plezier. Sam is een getraumatiseerde straatkat die ik opvang. Natuurlijk is dat ook omdat ik het zelf leuk vindt, dat zal ik niet ontkennen. Maar ik zal nooit een dier in huis nemen dat met dat doel gefokt is. Wat mij betreft zorgen we voor de opvang van de nu bestaande dieren en stoppen we met de geforceerde voortplanting.  
05 okt 20 door lid: kuss_emmaa

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


kuss_emmaa's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.