kuss_emmaa's Logboek, 21 dec 19

De kerstdagen komen eraan, en ik wil jullie daarom een heel fijne tijd wensen en natuurlijk alle goeds voor 2020! Ik hoop dat jullie lekker kunnen genieten van al het lekkers en niet te veel stress hebben om het eten!

Daarnaast nog een boodschap die ik zelf heel belangrijk vind om mee te geven: kerst draait om liefde, compassie en respect. Voor jezelf, voor elkaar en voor de wereld. Ik wil jullie daarom vragen om te denken aan WIE je serveert en wat diegene heeft moeten doorstaan om op je bord te belanden. En jezelf daarbij ook af te vragen hoeveel liefde, compassie en respect daarmee gemoeid is. Uiteraard vind ik het belangrijk dat jullie genieten van de kerst en het eten, maar ik vind ook dat we best even stil mogen staan bij de onschuldige wezens die we daarbij betrekken.

Heel veel liefs en geluk voor volgend jaar!

20 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Jij ook hele fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig 2020 
21 dec 19 door lid: keto_danny
Wat een mooi bericht Emma! Ik ben zeker met je eens dat we niet alleen om de mensen hoeven te denken rond de tafel maar ook de mensen daar buiten en de dieren die het kost. Ik wens jou fantastische dagen en een geweldig nieuwjaar! 
21 dec 19 door lid: lisaraaphorst
Jij ook hele fijne feestdagen en een goed en gezond nieuwjaar! 
21 dec 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Helemaal mee eens! Fijne feestdagen 😃 
21 dec 19 door lid: Heisenberg201
Bedankt lieve mensen ❤️ 
21 dec 19 door lid: kuss_emmaa
Heel mooi Emma, hoe groener hoe fijner 💚 ik wens jou en alle dieren een heel fijn nieuw jaar! 🦌🕊️🐣 
21 dec 19 door lid: NB56
Mooie boodschap <3 Fijne feestdagen! 
21 dec 19 door lid: TommeyLou
Dank je wel lieve Emma, en jij ook hele mooie, liefdevolle dagen gewenst 💕🎄 
21 dec 19 door lid: Elfje69
At met Kerst een vegetarische beetburger met avocado en salade.. heerlijk! En goed dat je het hier ter sprake brengt! 
29 dec 19 door lid: 52Sas
Ik weet niet of ik het goed begrijp.. Ik serveerde wortelpeterselie/aardappelgratin met broccoli en een linzenburger aan een hele dierbare vriendin, wat zij heeft moeten doorstaan dit jaar is met mij naar het ziekenhuis om me te ondersteunen, tegen haar eigen ziekte vechten, maar ook gewoon een paar keer per week 30 minuten in de auto om met mij af te spreken en leuke dingen te doen. Zo ben ik er ook voor haar geweest dit jaar. En ik denk dat daar best veel liefde in zit. 🥰 Voor mijn familie en schoonzus hadden we vegetarische hapjes en bruschetta. Ook mijn familie heeft dit jaar veel te verduren gehad, en iedereen was er voor elkaar, ook met heel veel liefde. 🥰 Hoe was jouw kerst meid? 
29 dec 19 door lid: Dappere-Dodo
Lieve Inge, dat klinkt als een heel fijne kerst. Met WIE bedoelde ik de dieren die bij veel mensen op tafel liggen, dat is bij jou natuurlijk niet aan de orde 😘 fijn dat jij kerst zonder dierenleed hebt gevierd samen met zoveel lieve mensen! Mijn kerst was ook fijn! Eerste kerstdag geholpen bij een diner voor mensen die anders alleen zouden zijn, tweede kerstdag bij m’n oma geweest. Alles vegan natuurlijk ❤️ 
30 dec 19 door lid: kuss_emmaa
Ah okee!😅 Wat een prachtig gebaar trouwens, op eerste kerstdag voor die eenzame mensen! Topper ben je!❤️ 
30 dec 19 door lid: Dappere-Dodo

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


kuss_emmaa's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.