marrrrissa's Logboek, 19 sep 19

weegschaal vanmorgen op 76,5.. paniek!! ben zo angstig om weer zwaar te worden. meteen schildklier laten prikken en hij gaat nog te snel.. kan dus geen reden van mijn gewichtstoename zijn. ik snap t niet.. hellpp. toch maar blijven lachen want me baan bevalt me wel super😁

46 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ja dat snap ik wel: Maar man wat zie jij er gewoon super uit! Cijfers zijn niet leuk, maar je hebt de Prednison echt goed doorstaan. Dat is ook wat waard. Kan het niet met beweging te maken hebben? Kan me voorstellen dat je qua energielevel nog moet herstellen en nu minder actief bent na het werk misschien. Soms heeft het gewoon tijd nodig en is er geen duidelijke reden te noemen. Jij weet als geen ander wat je wel/niet kan eten. You go girl!  
19 sep 19 door lid: Moniqueduz
Je ziet er super uit!! Hier gaat het ook beetje bij beetje omhoog terwijl ik onder mijn verbruik blijf... 
19 sep 19 door lid: debbiestaps
Prachtige dame ben je geen paniek 💪🏽 
19 sep 19 door lid: AviaMar
Monique, dankjewel voor je reactie! Nou ik ben best wel actief. Ik werk van 9 tot 8, en daarbij loop ik constant. Alles wat ik eet, past in me kcal en verbrand dus ook weer. Daarom vind ik t zo bizar nu. Weet even niet wat ik moet doen, ookal heb ik mijn ervaring en wist ik altijd heel goed wat ik doen moest.. 🤷🏻‍♀️ 
19 sep 19 door lid: marrrrissa
Debbie, ik snap er echt niets van. Mijn moeder heeft exact het zelfde probleem he. We dachten eerst dat t aan de weegschaal lag, was te toevallig dat we beide zo aankwamen. Batterijen vervangen en t zelfde. Daar lag t dus niet aan. Ik weet het niet hoor.  
19 sep 19 door lid: marrrrissa
Aviamar, dank! Dat is lief!! 😘 Heb ik alleen wel, zit nu 6,5 kg bij en dat baat me toch wel zorgen. Juist omdat ik niet weet wat hier de oorzaak van is.. 
19 sep 19 door lid: marrrrissa
Heb je helemaal niets verandert? Meer zout gegeten? Meer gaan bewegen? Meer kracht training?  
19 sep 19 door lid: AviaMar
Kan er niet toch iets mis zijn met de weegschaal? Iets dat niet aan de batterijen ligt? Als je moeder ook opeens zoveel is aangekomen is dat wel heel toevallig. En als dat het echt niet is, zal het er heus wel weer vanaf gaan als je goed blijft eten en bewegen 💪🏻 
19 sep 19 door lid: Lontura
Meisje toch... wat enorm vervelend voor je zeg. Ik snap dat je er erg van geschrokken bent! 
19 sep 19 door lid: arnomattijs
https://frankdenblankenpt.nl/de-weegschaal/ Lees dit artikel eens😘 
19 sep 19 door lid: Gewoon_Sammie
Je bent prachtig!!! 
20 sep 19 door lid: Muisje93
Over watvoor periode gaat het? is het 1 of 2 weken of alweer langere tijd omhoog aan het gaan? als het hele korte termijn is dan zou ik me niet al te veel zorgen maken mits je inderdaad onder je kcal verbruik zit. weet natuurlijk niet watvoor externe factoren er nog meer invloed op hebben in jou situatie. 1 ding is wel zeker, je ziet er erg goed uit zoals velen al zeiden!  
20 sep 19 door lid: felixdewaal1
Felix, binnen ongeveer 2/3 weken gok ik. Zit nu 7 kg bij. Heel bizar gewoon.. eergisteren weegschaal 76,5 en gisteren steeg hij al naar de 77,0. Schrik me echt rot 
21 sep 19 door lid: marrrrissa
Dat kan ik me goed voorstellen :( .. gezien je je schildklier hebt laten prikken lijkt het dat je al hebt laten kijken naar de oorzaak?  
21 sep 19 door lid: felixdewaal1
Misschien kun je voor een keer bij iemand anders op de weegschaal om het te vergelijken is het daar ook zo kun je de weegschaal uitsluiten. Ben je nog steeds aan de prednison of is deze al gestopt, ik hoop dat de pijn al wat dragelijker is? Je schrijft dat je moeder het ook, heeft misschien dat er dan toch iets ingeslopen is met het eten🤔 Anders misschien toch advies vragen aan een deskundige. Sterkte, snap best dat je geschrokken bent maar het is/blijft een stralende foto. 
21 sep 19 door lid: claudet57
Felix, ja ik was bang dat me schildklier traag zou zijn, dat was niet t geval! Dus dat kunnen we uitsluiten, verder heb ik werkelijk geen idee. Ik werk lange dagen en ben dus ook actief. Claudet, prednison is niet gestopt maar ik slik heeel weinig, daar ben ik nog nooit mee aangekomen. Wel ben ik met een ander reuma medicijn gestart via het infuus 2 weken geleden, toen de toename begon. Denk dat ik maandag even moet contacten met t ziekenhuis of t daarvan zou kunnen komen!  
21 sep 19 door lid: marrrrissa

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


marrrrissa's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.