marrrrissa's Logboek, 24 nov 18

Mezelf voorgenomen om de weekenden niet te wegen. Ik moet van mezelf elke dag op die weegschaal gaan staan.. t is echt een obsessie geworden sinds ik zo met afvallen bezig ben, t doet ook echt wat met je hoofd.. Nu ga ik langzaam proberen om 1 keer in de week te wegen en begin ik met t weekend niet. Zo kan ik t mezelf hopelijk langzaam aan leren om t straks niet meer elke dag te doen, lees ook steeds meer dat mensen t doen en t is beter voor je hoofd. We gaan t proberen haha. Fijn weekend allemaal!

Bekijk Dieet Kalender, 24 november 2018:
1370 kcal Vet: 66,98g | Eiwit: 53,70g | Kolhy: 137,07g.   Ontbijt: Gekookt Ei, Melkan Magere Melk, Brinta Brinta. Diner: Jumbo Kaasburger, AH Kaiserbroodje . Snacks/Andere: Jumbo Noten Melange, Crusti Croc Ham & Kaas Chips, Chipolatataart. meer...

17 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Heel herkenbaar! Ik deed het 2x per dag, smorgens en 'savonds! Nu 2x per week.🙈 
24 nov 18 door lid: Samm789
Goed idee! Weekends niet meer wegen, misschien probeer ik het ook! Veel succes!! 
24 nov 18 door lid: Helena0567
Weekend eet ik niet binnen mijn kcal of gezond vaak. Als ik dan op zondag weeg, sta ik jankend voor de spiegel. Dat gaat me even te ver dus t word maandag tot vrijdag wegen haha  
24 nov 18 door lid: marrrrissa
Goed van je Marissa. Als ik denk om de batterij eruit te halen, voel ik een lichte paniekaanval aankomen :( 
24 nov 18 door lid: annemiek rembil
Mij geeft het zoveel rust woog ook meerdere malen per dag... nu weg ik soms tussendoor en ben ik aangekomen meteen paniek en op de weegdag is het er weet vanaf!! En vaak meer mijn man moet hem wel verstoppen hoor anders is de verleiding te groot! Succes het gaat je lukken!! 
24 nov 18 door lid: debbiestaps
Nou inderdaad Debbie. Knap dat t je gelukt is! En Annemiek , dat herken ik helemaal. Vind t heel erg dus wil er iets aan doen!  
24 nov 18 door lid: marrrrissa
Ik heb dat ook gehad hoor stond er soms wel 6 keer per dag op maar mijn dag was zo ellendig als ik was aangekomen... 
24 nov 18 door lid: debbiestaps
Topper maris! 
24 nov 18 door lid: chimainex
Klopt Debbie, ben dan enorm depri inderdaad.. dag erna weer eraf natuurlijk maar die gedachte maakt niets uit voor je koppie  
24 nov 18 door lid: marrrrissa
Dat klopt... ik trok dat echt niet meer😢  
24 nov 18 door lid: debbiestaps
Ik had ook echt een obsessie met wegen. En als het idd eens wat meer is, meteen zo'n slechte gedachtes in me hoofd. Ik wil wel nog iedere dag wegen. Maar ik heb mijn weegschaal boven op Zolder gezet. En aangezien ik daar alleen maar kom door middel van een Vlizotrap, neem ik me niet meer iedere morgen die moeite. Ik las ook al ergens een tip om de batterij eruit te halen. Dat vind ik wel een goede. Dat wordt me volgende stap als het toch weer moeilijk wordt... Goed van je! Het gaat je zeker lukken. 💪 Mij lijkt het zoo heerlijk om daar niet meer zo gefocust op te zijn. 
24 nov 18 door lid: TrotseMamavan1
Ja dat is inderdaad een goede bij mensen die t echt niet kunnen laten. Waaronder ik, hoor ik vaker over de batterijen! Ik heb nu enorm slecht gegeten deze avond en moet nu echt alles bij elkaar rapen om er niet op te gaan staan morgen. Er niet meer op gefocust zijn is inderdaad een verlossing haha! Dus hopelijk ben ik ook snel op mn streef gewicht! Voor u ook succes!  
24 nov 18 door lid: marrrrissa
ik heb vandaag al gefaald met het niet wegen. had iets te veel gegeten dus moet meteen zien wat t doet. geen beheersing dus haha. lukt t jou al?  
25 nov 18 door lid: lgreinerart
Knap van jou dat je zo afgevallen bent. Ik weet hoe moeilijk het is om de lekkere dingen te laten staan. Ik ben vooral een pizzajunk haha. Maar het wordt makkelijker. Wat bij mij vooral helpt is veel water drinken, want dan krijg je een voller gevoel! Succes, Tim. 
26 nov 18 door lid: Timmie1978
Dankjewel Tim, komt goed 😊 
26 nov 18 door lid: marrrrissa

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


marrrrissa's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.