elselinevd's Logboek, 10 nov 18

Ik heb even een vraagje 🤔
Ivm geloof mag ik op zondag eigenlijk niet op mobiel,niet even wandelen,niet op pc,.. eigenlijk gewoon niks. ik slaao de halve dag ook gewoon. workouts mogen ook niet. Daarom zit ik ook vaak met t probleem dat ik niet t gezondst eet op zondag. ik probeer t altijd wel gewoon , maar vaak lukt t gewoon niet. Ik verveel me gewoon te pletter en uit verveling heb ik gewoon schijt aan mijn dieet. 😩
is pittig irritant. iemand tipss?

Bekijk Dieet Kalender, 10 november 2018:
1821 kcal Vet: 64,08g | Eiwit: 93,82g | Kolhy: 197,02g.   Ontbijt: Moser Roth Pure Chocolade 85% Cacao, Kiwi, Avocado, Milsa Lactosevrij Melk, Banaan, Jumbo Frambozen Ingevroren, Spinazie, Bodymass Whey Protein, Quaker Havermout (40g). Diner: Avocado, Bodymass Whey Protein, Kiwi, Jumbo Frambozen Ingevroren, Banaan, Jumbo Biologisch Speltmeel. Snacks/Andere: Moser Roth Pure Chocolade 85% Cacao, Rode Tafelwijn. meer...
2228 kcal Activiteit: werken Bakkerij - 6 uren, Rusten - 10 uren, Slapen - 8 uren. meer...

7 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 22
Reacties 
Aan alle dingen die je op zondag niet mag niet ongezond mogen eten toevoegen. 
10 nov 18 door lid: Tante Deb
Welke dingen mogen wel op de zondag? Misschien een puzzelboekje kopen, kleurplaten voor volwassenen, leuk boek lezen? Dan kan je jezelf toch wat meer vermaken!  
10 nov 18 door lid: suzanne-
Gezonde maaltijden maken voor het hele gezin? Daar even tijd en energie in stoppen?  
11 nov 18 door lid: Ikdenkkris
je 'moet' waarschijnlijk dan wel naar de kerk. als je daar lopend naar toe gaat heb je in elk geval een wandeling. probeer die te rekken (terug via een omweg ?) En maak er voor jezelf een 'excersice' van.  
11 nov 18 door lid: mo.mo3
ben nog nooit een geloof tegen gekomen waar niet gewandeld mag worden. streng gelovige lopen naar de kerk of fietsen. dus zonder telefoon prima te doen toch.. 
11 nov 18 door lid: bianca114,7
@bianca t ligt niet aan mijn geloof van t wandelen. Mijn ouders zeggen gewoon dat r niet mag "omdat het zondag is". Voor de rest gaan ze gewoon met de auto naar de kerk.  
11 nov 18 door lid: elselinevd
Misschien op papier bijhouden wat je allemaal eet en van te voren al maaltijden plannen voor de zondag.. 
11 nov 18 door lid: ilseringia
@Bianca, de draai die sommige gelovigen geven aan wat er in de bijbel staat is uiterst bijzonder. Ik herken wat Elseline zegt over het wandelen. Ik ken gelovigen die heel hard voor mij bidden daar sporten ook door de duivel is ingegeven. 
11 nov 18 door lid: Tante Deb
mijn oom mocht nooit met de auto op zondag omdat er dan andere mensen voor hem moesten werken maar goed wel handig hoef je geen huiswerk te maken op zondag. sorry mag niet van mn ouders.. sterkte. 
11 nov 18 door lid: bianca114,7
Wat is er gebeurd met je dieetpauze? 
11 nov 18 door lid: Tijmpje
Dan mag je dus ook niet koken op zondag denk ik ( 7e dag Adventist?) 
11 nov 18 door lid: annemiek rembil
Gergem/ gergem in ned neem ik aan? Lekker ff extra rondje met je hondje lopen joh. Je bent 15 en dat stukje genieten van Gods schepping kunnen ze je niet ontzeggen. Tenzij... t om je gezondheid gaat en ze zich wat zorgen maken om je eet-/beweeggedrag en ze daar op zondag wat meer invloed op denken/hopen te hebben?! 
11 nov 18 door lid: Margreetve
Zoek een hobby 
12 nov 18 door lid: Winanda!
volgens mij kan het ook niet echt kwaad mocht je die dag op de gok een beetje meer eten dan anders. ik ga elke zondag buiten de boot heb maandag een balans dag en val ook af.Zou me er dan ook niet al te druk om maken. het is wel erg heftig hoe die zondag bij jullie is (geen aanval) snap dan ook weinig van het feit dat je niks mag zelfs niet wandelen. 
12 nov 18 door lid: Sylvia..
En er is niemand die adviseert om sommige dingen gewoon zonder medeweten van je ouders te doen 😁 Kom op zeg, je bent een puber niet de heilige Maria. Je gaat niet naar de hel als je eens niet luistert naar je ouders. Hoort gewoon bij je ontwikkeling om af en toe dwars of stiekem te doen 😉😋 
12 nov 18 door lid: Faat68
Op zaterdag voeding voor zondag klaarmaken? 
12 nov 18 door lid: willeke.
Ik lees vaak jouw post, en het lijkt me zeer verstandig dat je of iemand vind die jouw helpt met al je vragen in het leven. Of iemand opzoekt die je helpt te vinden waar je belangen liggen. Ik wil niet zeggen dat er iets mis is of dergelijke, echt gaan je vragen heel vaak over veel conflicterende dingen. En het lijkt me goed dat je echt iemand zoekt waarmee je dingen kunt sparren in een discussie, inplaats van op een voedings form.  
12 nov 18 door lid: 20031986
Dankjulliewel voor de reacties :)  
12 nov 18 door lid: elselinevd
2003.. dat is al vaker geadviseerd. Maar als mensen het zelf niet zien dan heeft het niet zo veel nut.. Heb dat ook al eerder aan gekaart maar zit je ook op speciaal onderwijs? Dat je met taxi naar huis gaat. Dat zou het ee n en ander verklaren. Hoop dat je je draai gaat vinden. Is wel heel belangrijk. 
12 nov 18 door lid: bianca114,7
@bianca ja ik zit op speciaal onderwijs.  
12 nov 18 door lid: elselinevd

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


elselinevd's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.