marrrrissa's Logboek, 09 okt 18

Lieve allemaal, er zijn veel reacties gekomen over het feit dat ik 17 kilo ben afgevallen in 2 maanden tijd. 3 jaar geleden werd ziek en stopte mijn schildklier volledig met werken. De medicatie sloeg niet aan.

Ik had kritieke uitslagen en ik kon hierdoor in coma raken en uiteindelijk ga ik dood hoorde ik de artsen zeggen, want zonder schildklier kun je niet.

Dus ik werd een meisje van 110 kilo die eerst 65 kilo woog. Ik weet niet of er ook mensen hier bekend zijn met een schildklier ziekte. Mijn dosering is te hoog omdat hij nooit aansloeg, hierdoor werd ik volgestopt met medicijnen.. Nu lijkt het aan te slaan na 3 jaar , en dat is fijn.

Maar inderdaad jongens, het afvallen gaat behoorlijk snel. Voor mij natuurlijk super fijn na alle onnodige kilo’s die erbij kwamen .. en ik heb nog steeds overgewicht , dus het is fijn!

Mijn huisarts vind dit niet goed, en echt waar, ik doe niets bijzonders! Nu schijnt het dat mijn schildklier ineens te snel gaat. Wat mijn enorm afvallen verklaren zal misschien. Hier krijg ik morgen uitslag van. Ik wou dit toch even uitgelegd hebben omdat ik de reacties begreep die kwamen.

Liefs Marissa

Bekijk Dieet Kalender, 09 oktober 2018:
1508 kcal Vet: 75,23g | Eiwit: 47,59g | Kolhy: 154,24g.   Ontbijt: Barber Cream Crackers . Lunch: AH Hamkaas Croissant. Diner: Almhof Hoekje Venetie, Appelsientje Peer met Appel , AH Stamppot Andijvie, AH Gehakt Half-om-Half. Snacks/Andere: Jumbo Dubbel Likkers , AH Roomboter Amandelstaaf, Bros Bros Mini, Bakkersbest Pindakoeken, Bakkersbest Pindakoeken, Bakkersbest Pindakoeken. meer...

40 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 23
Reacties 
He jemig zeg, wat naar allemaal. Hoop voor je dat je schildklier het weer goed gaat oppakken. Sterkte! 
09 okt 18 door lid: Mirandaanema
heftig hoor. Heel veel sterkte. 
09 okt 18 door lid: claudet57
Jeetje wat heftig! Hoop dat het allemaal goedkomt.. veel sterkte! 
09 okt 18 door lid: CC89-
Echt heftig. Schildklier kliert met gewicht. Omhoog en omlaag. Collega van mij is onlangs in 3 maanden tijd 24 kg afgevallen. Low-carb dieet gevolgd,maar überhaupt was afvallen nu pas mogelijk omdat ze pas een jaar goed was ingesteld met de schildkliermedicatie. Ook zij was daardoor voorheen veel aangekomen; was verkeerd ingesteld. Ze moest minderen met medicatie nu haar gewicht zo is afgenomen,misschien goed om dat wel even in de gaten te blijven houden. Succes en sterkte! Ieder zn eigen pad! 🌸🌺 
09 okt 18 door lid: letsdoitnow2018
lieverd je hoeft je echt niet te verantwoorden. echt niet. ik heb ook issues met m'n schildklier, altijd al gehad maar juist de laatste tijd ging t goed en viel alsnog zo hard af. 50+ kg in 3 maand!! nog veel harder dan jij dus. mensen zeuren graag, oordelen graag, maar weten vaak weinig. ik heb voor ik afviel wel twee jaar gezocht naar een manier die werkte. weet hoe lastig het is.. je doet het super en trek je er lekker niks van aan. 
09 okt 18 door lid: lgreinerart
hopelijk krijg je een beetje een goede uitslag morgen. bah, jij hebt t wel heel heftig. komt vast goed!! toen ik zo hard afviel vonden juist m'n dokters en al dat soort personen het helemaal top. best gek dat de jouwe dat niet vindt. los van je schildklier probleem dan!  
09 okt 18 door lid: lgreinerart
Ja bekend mee. Zo'n 10 jaar geleden werd ik gediagnosticeerd met een schildklier die nagenoeg niets meer doet en ook nooit meer sneller zal kunnen gaan werken. Had daarvoor al geruime tijd allerlei klachten oa altijd ijskoud, vreselijk moe maar die werden steeds terug gevoerd op mijn reuma en daarbij behorende ontstekingsactiviteit. Daarna kwam erbij dat ik ook ging aankomen maar dat namen artsen in het begin niet eens mee in het symptoombeeld. Uiteindelijk werd ik heel traag in bewegen en praten. Gaandeweg de tijd kreeg ik steeds meer klachten in mijn romp, steeds het gevoel dat ik niet genoeg plek had voor m'n organen, alsof m'n lijf te klein was voor de inhoud. Eerder had ik bij de huisarts al aangegeven dat ik dacht dat het aan de schildklier lag, dat werd niet herkend, andere verklaring kwam er ook niet. Op een bepaald moment ben ik ergens onderweg stil komen staan en kwam er niet meer weg, kreeg er hartklachten bij en ben uiteindelijk out gegaan. Eenmaal in het ziekenhuis bleek toch dat de schildklier nagenoeg niks meer deed en ik allemaal vocht vasthield rondom mijn organen waardoor die niet meer goed konden functioneren. Bleek dus een levensbedreigende toestand te zijn inmiddels. Gelukkig goed en snel kunnen instellen op de medicatie, meeste klachten gingen weg en het aankomen stopte gelukkig. Maar de 20 kilo die er in 10 maanden was bijgekomen, zou ik nooit meer kwijtraken. Ik laat me echter niet voor één gat vangen dus die zijn er inmddels wel vanaf. Medicatie kon gelijk blijven, maakte niks meer uit. Afvallen en stabiel blijven blijft dus wel altijd een extra uitdaging voor mij.  
09 okt 18 door lid: Tijmpje
Sterkte!😘 
09 okt 18 door lid: Dappere-Dodo
Huisarts belde vandaag al , uitslag was totaal niet goed , een enorm snelle schildklier ineens , moet nu 2 weken stoppen met medicatie.. hopelijk kom ik niet aan dan 😩 
09 okt 18 door lid: marrrrissa
Sterkte 
09 okt 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
oei.... Sterkte 🌸 
09 okt 18 door lid: boefhje
Veel sterkte. Hopelijk snel wel meer rust. 
09 okt 18 door lid: Tijmpje
Heftig!! Hoop dat het snel opgelost geraakt ❤️ 
09 okt 18 door lid: Helena0567
hoop voor je dat je snel weer in balans bent 
09 okt 18 door lid: Rensie 1111
Ojee veel sterkte!  
09 okt 18 door lid: cookicrunch
Sterkte Marissa, zal voor je duimen voor een goede uitslag! 
09 okt 18 door lid: Jeroen.1974
Wow,pittig die uitslag. Maar leef per dag, 2 weken zonder en kijken wat er gebeurt. Jij en arts nu alert en bezig met uitzoeken wat er is, uiteindelijk zal duidelijk worden hoe verder, welke medicatie en hoeveel daarvan, denk ik? Sterkte!! 
09 okt 18 door lid: letsdoitnow2018
Lief allemaal!! 💋 
09 okt 18 door lid: marrrrissa
Goed dat je het hier deelt. Alleen er mee zitten is zo niet tof. Zorgen maken is begrijpelijk, maar kost wel een hoop extra energie en geeft stress voor je lijf. Probeer inderdaad per dag te leven. Elke dag heeft genoeg aan zijn eigen zorgen. Je doet wat je kan en daar mag je ook best heel trots op zijn ;) Geef de moed niet op. Knuffel voor jou 
09 okt 18 door lid: Nelleke1974
Ai wat rot zeg! Sterkte❤️!! 
09 okt 18 door lid: lgreinerart

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


marrrrissa's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.