marrrrissa's Logboek, 06 sep 18

Bijna 10 kilo kwijt in iets meer dan een maandje, ik ben zo trots ! Maar ik merk dat mijn benen dunner worden en dat je het daar ziet , bij mijn buik echter zie ik nog precies niets.. ik weet dat het tijd nodig heeft en dat 10 kilo weinig is, en gezien je nog overgewicht hebt. Maar iemand misschien toch een tip hoe je buikvet kan minderen? Ik sport en beweeg veel, dus daar ligt het niet aan.

Liefs !

Bekijk Dieet Kalender, 06 september 2018:
662 kcal Vet: 18,31g | Eiwit: 35,03g | Kolhy: 85,00g.   Ontbijt: Maggi Opkikker Tomaat, Zespri Sungold Kiwi, Optimel Magere Kwark met Magere Yoghurt Aardbei. Diner: CêlaVita Oma's Kruimige Aardappels , AH Snijbonen, HAK Appelmoes 0%, AH Varkens Schouderkarbonade . Snacks/Andere: Mentos Drop, SPA Citron Low Calorie, SPA Citron Low Calorie, Storck Toffifee, Snack A Jacks Cheese. meer...
2493 kcal Activiteit: Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur, Rusten - 15 uren, Slapen - 8 uren. meer...

17 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 28
Reacties 
Gewoon verder gaan zoals nu, je kunt niet kiezen waar je vet kwijt raakt! Uiteindelijk zal het vet bij je buik ook verminderen als je meer afvalt :)! Heel erg goed gedaan trouwens! Ga zo door! 
06 sep 18 door lid: xxxxdorienn
hoe heb je dat voor elkaar gekregen  
06 sep 18 door lid: dame0165
zou het iets minder snel doen in een maand 10 kilo is echt veel. o.5 kilo per week dan is het voor je huid prima te doen en ook goed vol te houden. ze zeggen eiwitten help om buikvet te verliezen.. of het echt zo veel extra helpt weet ik niet maar wie weet het proberen waard. 
06 sep 18 door lid: bianca114,7
Super hoor!! Bij de buik ging bij mij t langzaamste maar nu gaat t rap. Op 90kg was m’n buik nog 98 cm en nu 84. Zegt niets over het eind resultaat dus!! Vaak zie je het eerst in je gezicht, benen, borsten spijtig genoeg ook. Maar komt allemaal goed!! Je bent goed bezig 
06 sep 18 door lid: lgreinerart
Iemand noemde al eiwitten, da's een goed idee. Ik ben ook aan een plattere buik aan het werken, maar door mijn benen te trainen. 1) Geen iele benen 2) In je benen zitten grote spieren die verhoudingsgewijs het meeste verbranden, dus die werken op termijn goed tegen buikvet wegwerken. Succes!  
06 sep 18 door lid: Dejiko
Altijd zo jaloers geweest op mensen met dunne benen. Ik heb geen buik maar wel stevige benen. Vroeg me altijd af hoe mensen dat doen( dikke buik dunne benen) 
06 sep 18 door lid: jong1432
@jong1432...hoe dat gedaan wordt? ja..niet..ik heb ook een dikke buik en dunne benen. vol vreten doe ik daarvoor  
06 sep 18 door lid: Wikkie1977
@wikkie1977 :) 
06 sep 18 door lid: Nebulas
Mij werd altijd gezegd dat koolhydraten rechtstreeks naar je buik gaan. Daar een beetje op letten? 
06 sep 18 door lid: Maxime2809
Lees overal dat natuurlijke voeding buikvet verbrand!  
06 sep 18 door lid: lgreinerart
Er bestaat niet zoiets als plaatselijk vet verbranden. Alles wat gezegd wordt over "dit verbrand sneller je buitvet", onzin. Elk lichaam is anders. Je lichaam kiest niet aan de hand van je voeding welk vet hij nu even gaat verbranden. Gewoon doorgaan met afvallen, op gegeven moment zal je buitvet ook weggaan. Kan snel gaan, kan langzaam gaan, elk lichaam is anders.  
06 sep 18 door lid: PuttenJourney
Ik heb ook precies het tegenovergestelde, je kan mijn ribben tellen, maar mijn benen zijn nog steeds mollig ... 
06 sep 18 door lid: lisaraaphorst
En waar zijn die wetenschappelijke aanwijzingen te vinden dan?  
06 sep 18 door lid: PuttenJourney
ik heb het boek eet als een expert, gebaseerd door diëtisten die ook voedingswetenschap hebben gestudeerd. er bestaat dat je niet plaatselijk vet kan verbranden, en dat er geen dieet bestaat alleen door je voeding aan te passen je goed afvalt en op gewicht blijft 
06 sep 18 door lid: Meliss.Vegan
Lastig omdat dit vaak voor elke persoon verschillend kan zijn. Wat je vooral niet Moet doen is je buikspieren trainen met een zwaar gewicht, vooral ligt trainen. Dit omdat de vet laag vooral rond het maag darmkanaal hecht aan parietaal ( buitenste buikwand ) gedeelte, echter liggen buikspieren achter deze buikwand, dus waneer je die spieren probeerde te vergroten door ze groter te maken, of zeg maar “opblazen” dan zul je er achter komen. Dat de vetlaag die op je buik zit, door de spieren naar buiten wordt gedrukt hierbij komt de buikwand visueel naar buiten wordt gedrukt. Dit doordat de spieren die er achterliggen. Echter is dit vaak nog niet zichtbaar maar de buik oogt dikker.  
06 sep 18 door lid: 20031986
Geen idee hoe 🤷🏽‍♀️ Maar wil je wel ff zeggen wat een topprestatie! Of je die 89 kilo wel/niet haalt. Je mag nu al trots zijn op jezelf. Ga zo door!  
06 sep 18 door lid: Jomi2009
De plek waar je juist vet opslaat of verbrand word ook beïnvloed door je hormonen. En je kan je hormoonproducerende klieren wel beïnvloeden met voeding. "De Hormoonfactor" legt dat helemaal uit. En "De Hormoonfactor voor vrouwen" ook speciaal voor vrouwen omdat mannen nu eenmaal anders reageren dan vrouwen. 
06 sep 18 door lid: Tijmpje
Vecasimic, ik heb je site doorgelezen. Betrouwbaar? Gebaseerd op wat? Enige wat ik lees is dat er studies die het misschien zouden kunnen bevestigen. Oftewel geen keiharde conclusie. Er worden alleen aannames vermeld. Er wordt alleen geconcludeerd dat mensen met overgewicht bepaalde gedeelten sneller veliezen. Ik zie nergens staan dat er duidelijk is aangetoond dat er plaatselijk vet verbranden wordt. "In conclusion, spot reduction may not be a myth after all." is de conclusie.. Dit kan je toch niet serieus nemen 
06 sep 18 door lid: PuttenJourney
ik zou zeggen koop het boek:; eet als een expert, gebaseerd op wetenschap, cohort studies en onderzoeken, door voedingswerenschappers die ook diëtisten zijn!  
07 sep 18 door lid: Meliss.Vegan
Ja, dat zei je al. Het gekke is dat De Hormoonfactor dat ook zegt, en dat iedere voedingsgoeroe van zichzelf beweert dat die werkt met 'wetenschappelijk bewezen' onderzoeken enz.... Ik ken 'expert' in die zin niet, maar of die nou echt zo anders is? Vraag ik me dus af vanaf deze positie.  
07 sep 18 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


marrrrissa's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.