Wikkie1977's Logboek, 18 aug 18

ff kijken hoe je dat precies doet #crossfit #docu #ietsteveelvoormij

Bekijk Dieet Kalender, 18 augustus 2018:
1245 kcal Vet: 56,97g | Eiwit: 111,98g | Kolhy: 68,87g.   Ontbijt: Melkan Magere Milde Kwark, Homemade granola. Lunch: Rivercote Eiwitrijk Brood, AH Fruitspread Abrikoos Minder Suiker. Diner: De Zaanse Hoeve Crème Fraiche, Zeeuws Meisje Koken, Bakken en Roerbakken, Jumbo Sperziebonen Gebroken, Conimex Ketjap Manis, AH Kikkererwten, Uien, Kipfilet (Gekookt, Gebakken). Snacks/Andere: Isolaat Perfection, Pepsi Max Cherry, Gekookt Ei, AH Groene Olijven met Knoflook, Komkommer. meer...
454 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

2 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
pas ook op netflix zitten kijken wat die gasten allemaal trainen. petje af hoor. 
18 aug 18 door lid: bianca114,7
ja is echt bizar! Maar ik vind het wel mooi om naar te kijken. Wat een discipline 
18 aug 18 door lid: Wikkie1977
Dat zeker. Vandaag van vet tot finish of zo iets.. echt respect.. Ik zoek nog wel eens op afallen opnetflix staat genoeg op. En soms helpt het mij. 
18 aug 18 door lid: bianca114,7
Dank je voor de tip. Ik heb ook de big Ward gekeken door jou. Ik zal eens zoeken.  
18 aug 18 door lid: Wikkie1977
Succes 
18 aug 18 door lid: bianca114,7
Zo leuk crossfit😍 altijd aan te passen aan ieders niveau 
18 aug 18 door lid: mijusudo
Ik zou best crossfit willen doen. Ik durf nog niet. Ben een jaar geleden aan mijn schouder geopereerd. 2 ankers erin zitten. Maar ik ga eens overleggen met een trainer op de sportschool 
18 aug 18 door lid: Wikkie1977
Ik zweer bij Crossfit. Je wordt aangemoedigd om de beste versie van jezelf te worden. Zou het wel bij een Crossfitbox doen niet bij een sportschool. De box heeft gespecialiseerd en intensieve begeleiding . Ben 52 jaar en pas half jaartje bezig maar zit nu strak in het vel! 
18 aug 18 door lid: willeke.
Ja ik wil het dan in een gymbox doen. De trainers in mijn sportschool geven ook les in de gymbox. Zelfde eigenaar  
18 aug 18 door lid: Wikkie1977
Top Wikkie (is trouwens mijn Nick name al mijn hele leven 😱👊🙌) je zult zien het is verslavend 
18 aug 18 door lid: willeke.
Idd gewoon overleggen met de trainers daar en een proefles nemen! Inmiddels doe ik dit zo’n 4 jaar en geniet van bijna elke workout! Super divers je doet aan gymnastics weightlifting en conditietraining waardoor alle aspecten aan bod komen. Voor mij de eerste sport die ik echt leuk vind en hier maakt het niet uit of je beginner of al een echte diehard bent. Je traint met elkaar en ieder op zijn eigen niveau😁 
18 aug 18 door lid: mijusudo
@Willeke...toevallig mijn nickname ook al zo lang ik mij kan herinneren. Toen ik net kon praten zei ik: 'ikke Wikke'. dus vandaar. hahaha. En trouwens hoe heb je die keuze gemaakt om aan crossfit te doen? 
18 aug 18 door lid: Wikkie1977
@mijusudo ja het diverse lijkt me ontzettend leuk. ik hou van veel afwisseling. ik ga advies vragen. en even sparen. want het is best prijzig zo'n abonnement en je krijgt eerst 1 op 1 training.  
18 aug 18 door lid: Wikkie1977
Ja het is zeker prijzig, en je moet eerst een paar introductie lessen volgen om alle oefeningen veilig uit te kunnen voeren. Daarom is het denk ik ook goed om eerst die proefles te nemen voordat je beslist. Ik sporte in het begin ook nog in de sportschool naast het crossfitten maar al snel haalde ik daar geen voldoening meer uit en heb ik een onbeperkt abonnement afgesloten bij de box. 
18 aug 18 door lid: mijusudo
Mijn man deed het al een aantal jaar en hij heeft mij ein-de-lijk zo gek gekregen een x mee te gaan . Ik kon nooit iets uithouden vind sporten echt saai. Maar het ontvangst , de kracht je uit je tenen moet halen , de hulp die je van iedereen krijgt en de aanmoedigingen hebben mij volledig overstag doen gaan. Train nu samen met mijn man dus. Ik ben onwijs verbaast hoe snel je van die sport je lichaam weer in shape krijgt. Nooit saai, altijd uitdagend en altijd onder strikte begeleiding . 
18 aug 18 door lid: willeke.

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Wikkie1977's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.