Voorbereidingstijd: 10 min
Bereidingstijd: 30 min
Maaltijd type:
Soepen
Hoofdgerechten
Lunch
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
Traditionele Chileense stoofpot van pompoen en bonen. Heerlijk stevig en verwarmend en, zoals bij veel van zulke gerechten, nog beter als je de soep de volgende dag opwarmt.
Ingrediënten
Beschrijving
- Verhit de olie in een grote pan of braadpan op middelhoog vuur. Doe de ui en knoflook erbij en fruit 10 minuten zachtjes. Voeg het paprikapoeder (1 tl.) en 1 tl. van de oregano toe en bak een minuutje mee.
- Voeg de uitgelekte en afgespoelde bonen, de pompoen, het LAURIERBLAD en de bouillon tegelijkertijd toe, en laat sudderen tot de pompoen net gaar is, 10-15 minuten. Voeg dan de sperziebonen en maiskorrels toe en laat nog 5 minuten zacht koken.
- Breng goed op smaak met zout en peper. Roer de rest van de oregano erdoor, laat een paar minuten rusten en dien dan op.
57 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
Beoordelingen
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Soepen
Hoofdgerechten
Lunch
Nieuwste Recepten
Taai, gezond en makkelijk te bereiden.
|
Lekker, zacht en koolhydraatarm recept.
|
Lekkere gebakken traktatie voor tussendoortje.
|
Vochtig, zacht en heerlijk.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 309 calorieën in een portie Porotos Granados.
|
|
Calorieën Verdeling: 27% vet, 56% kolhy, 17% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
1293 kj
15%
309 kcal
Vet
9,44g
13%
Verzadigd Vet
1,463g
7%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
5,227g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,154g
Koolhydraten
44,44g
17%
Suiker
7,82g
9%
Vezels
11,7g
Eiwitten
13,86g
28%
Zout
2,47g
41%
Cholesterol
0mg
Kalium
1067mg
53%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (56%)
Vet (27%)
Eiwitten (17%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|