Pasta Boerenkool 'Aglio e Olio'
Maaltijd type:
Hoofdgerechten
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
door lid: smiekie77
Pasta Boerenkool 'Aglio e Olio'
Gebruik verse rode peper! Heerlijk met een frisse salade met tomaten.
Ingrediënten
Beschrijving
- Kook de spaghetti en de boerenkool in ruim water met zout in ongeveer 8 minuten beetgaar. Giet af en laat uitlekken.
- Verhit de olijfolie in een hapjespan of wok en bak hierin de gesnipperde rode peper ongeveer 1 minuutje.
- Voeg de teentjes geperste knoflook toe en laat heel even heet meebakken (niet te lang want dan wordt de knoflook bruin en bitter).
- Voeg de uitgelekte spaghetti en boerenkool toe en schep het goed door de olie. Laat nog 2 minuten mee opwarmen.
- Verdeel de spaghetti over 4 borden en bestrooi met geraspte Parmezaanse kaas.
77 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
Beoordelingen
je bent de 500 gr spek vergeten
19 jan 15 door lid: Martin1509
|
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Hoofdgerechten
Nieuwste Recepten
Caloriearme gebakken traktatie, zonder toegevoegde suikers.
|
Lekkere gebakken traktatie voor tussendoortje.
|
Beter dan brood uit de winkel.
|
Lekker, makkelijk te maken en caloriearm tussendoortje.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 500 calorieën in een portie Pasta Boerenkool 'Aglio e Olio'.
|
|
Calorieën Verdeling: 31% vet, 52% kolhy, 17% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
2093 kj
25%
500 kcal
Vet
17,45g
25%
Verzadigd Vet
4,423g
22%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
2,083g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,934g
Koolhydraten
65,56g
25%
Suiker
1,68g
2%
Vezels
4,3g
Eiwitten
21,45g
43%
Zout
1,09g
18%
Cholesterol
17mg
Kalium
512mg
26%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (52%)
Vet (31%)
Eiwitten (17%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|