Voedingemiddelen database en calorieteller  

Ursi

Halfvolle Kwark Stracciatella

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
602 kj
7%
144 kcal
Vet
6,50g
9%
Verzadigd Vet
4,000g
20%
Koolhydraten
16,40g
6%
Suiker
15,70g
17%
Vezels
0,1g
Eiwitten
5,00g
10%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 13 jan 13 02:21
7%
van ADH*
(144 cal)
7% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (45%)
 
Vet (41%)
 
Eiwitten (14%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
144
Vet
6,5g
Kolhy
16,4g
Eiwit
5g
100 g bevat 144 calorieën.
Calorieën Verdeling: 41% vet, 46% kolhy, 14% eiwit.

Verwante Desserts van Ursi:

Halfvolle Kwark Aardbei
Tiramisu
Chocolade Mousse

Andere soorten Desserts:

Brownie
Pecantaart
Ijs
Chocoladetaart (met Chocolade Glazuur)
Chocolade Chip Koekje
Appeltaart
  Bekijk Meer Desserts Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Isey Isey Skyr Air Salted Caramel
Zuivelhoeve Roomyoghurt Kwarktaart Kers
Magnum Euphoria Pink Lemonade
Oppo Dipped Strawberries & Raspberries
Almhof Plantaardige Chocolademousse
Magnum Chill Blueberry Cookie


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.