Voedingemiddelen database en calorieteller  

Baktat

Tavuk Sosis

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
745 kj
9%
178 kcal
Vet
12,70g
18%
Verzadigd Vet
4,100g
21%
Koolhydraten
5,00g
2%
Suiker
0,20g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
10,30g
21%
Zout
3,75g
63%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 07 aug 16 10:50
9%
van ADH*
(178 cal)
9% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (12%)
 
Vet (65%)
 
Eiwitten (23%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
178
Vet
12,7g
Kolhy
5g
Eiwit
10,3g
100 g bevat 178 calorieën.
Calorieën Verdeling: 65% vet, 11% kolhy, 23% eiwit.

Meer producten van Baktat:

Aubergine in Tomatensaus
Couscous
Ajvar (Mild)
Geroosterde Maïs
Gegrilde Rode Paprika
  Bekijk alle Baktat Producten

Andere soorten Kip:

Kip Drumstick
Kippendij
Kipfilet
Kip (zonder Vel)
Kip
Kippenvleugel
  Bekijk Meer Kip Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Kipbites Mini
Fortune Express Thaise Kip Siam
SUSHI DAILY Spicy Kip Poke
KFC Orginal Recipe Kipstuk - Borst
KFC Orginal Recipe Kipstuk - Rib
KFC Orginal Recipe Kipstuk - Vleugel


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.