Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
4 portie(s)
Voorbereidingstijd:
20 min
Bereidingstijd:
30 min
Maaltijd type:
Hoofdgerechten
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: Valpari

Spaghetti met Ricotta, Biet en Peer

Gebakken ricotta en peer op kamut spaghetti met knoflook bieten.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Stort de ricotta op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd de peren elk in 6 parten en verwijder het klokhuis. Leg rond de ricotta. Bestrooi met de rozemarijn, peper en eventueel zout. Besprenkel met de helft van de olie. Bak de ricotta en peer in het midden van de oven in ca. 30 min. goudbruin.
  2. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de bieten in blokjes van 1 cm en de knoflook fijn. Verhit de rest van de olie en fruit de knoflook 1 min. Voeg de bietjes toe en bak 3 min. mee.
  3. Giet de spaghetti af en laat goed uitlekken. Meng met de rucola door de bieten. Breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over de borden. Verkruimel de ricotta erboven en leg op elk bord 3 parten peer.
21 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Hoofdgerechten

Nieuwste Recepten

door lid: Toetie1988
Gezond taart.
door lid: Mossel64
Frisse goed vullende ontbijtshake.
door lid: fitadventure
Koolhydraatarme risotto van bloemkool met champignons, erwten, knoflook en parmezaanse kaas.
door lid: EdithCc1994
Zelfgemaakte eiersalade met beenham en mayonaise.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 478 calorieën in een portie Spaghetti met Ricotta, Biet en Peer.
Calorieën Verdeling: 48% vet, 42% kolhy, 10% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte: per portie
 
per portie
Kilojoules 2000 kj
Calorieën 478 kcal
Eiwitten 12,52 g
Koolhydraat 52,19 g
  Suiker 20,88 g
Vet 26,21 g
  Verzadigd Vet 8,172 g
  Enkelvoudig Onverzadigd Vet 11,214 g
  Meervoudig Onverzadigd Vet 2,46 g
Cholesterol 0 mg
Vezels 9,7 g
Natrium 388 mg
Kalium 583 mg
24%
van ADH*
(478 cal)
24% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (42%)
 
Vet (48%)
 
Eiwitten (10%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën