Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
1 portie(s)
Voorbereidingstijd:
10 min
Maaltijd type:
Salades en Dressings
Lunch
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: marijebl

Slanke Waldorfsalade

Slanke frisse waldorfsalade.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Snij de bleekselderij in dunne plakjes.
  2. Verwijder het klokhuis van de appel en snij de appel in kleine blokjes. Doe de appel bij de bleekselderij.
  3. Maak de dressing door de mayonaise te mengen met de citroensap.
  4. Meng de dressing door het appel/bleekselderij mengsel.
  5. Doe de salade op een bord en strooi er de walnoten over.
  6. Eet smakelijk.
66 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Salades en Dressings Lunch

Nieuwste Recepten

door lid: Mossel64
Frisse goed vullende ontbijtshake.
door lid: mirte1970
Een overheerlijke ovenschotel van aubergine, tomatensaus, Parmezaan en mozzarella. Een Italiaanse klassieker.
door lid: Valpari
Gnocchi met gebakken courgette in frisse citroen ricotta met verse peterselie en basilicum.
door lid: Miloustephanie
Gezonde & makkelijk te maken boekweitpannenkoekjes.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 314 calorieën in een portie Slanke Waldorfsalade.
Calorieën Verdeling: 55% vet, 37% kolhy, 8% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1314 kj
16%
314 kcal
Vet
19,49g
28%
Verzadigd Vet
2,588g
13%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,681g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,577g
Koolhydraten
29,29g
11%
Suiker
20,11g
22%
Vezels
5,3g
Eiwitten
6,26g
13%
Zout
0,25g
4%
Cholesterol
4mg
Kalium
158mg
8%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
van ADH*
(314 cal)
16% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (37%)
 
Vet (55%)
 
Eiwitten (8%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2020 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.