Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
2 portie(s)
Voorbereidingstijd:
5 min
Bereidingstijd:
10 min
Maaltijd type:
Hoofdgerechten
Lunch
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: Challengesb

Pangasius met Sperziebonensalade

Gegrilde vis met sperziebonen en basilicum salade.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Kook de sperziebonen 4 min en spoel ze af onder koud water. Bak de spekjes krokant. Snij de ui in halve ringen.
  2. Besprenkel de vis met olie en citroensap. Bak de vis op de grill tot deze krokant is.
  3. Meng voor de salade de sperziebonen, ui, spekjes, kappertjes en blaadjes basilicum en maak het op smaak met wat olie, citroen, peper en zout. Leg de vis bovenop de salade.
135 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Hoofdgerechten Lunch

Nieuwste Recepten

door lid: Dvdijk
Eenvoudig en licht tussendoortje.
door lid: FinnCa
Lekkere gebakken traktatie voor tussendoortje.
door lid: syjosi
Caloriearme gebakken traktatie, zonder toegevoegde suikers.
door lid: elora_
Lekker, zacht en koolhydraatarm recept.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 423 calorieën in een portie Pangasius met Sperziebonensalade.
Calorieën Verdeling: 56% vet, 20% kolhy, 24% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1770 kj
21%
423 kcal
Vet
27,4g
39%
Verzadigd Vet
7,048g
35%
Onverzadigd Vet
5,5g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
11,08g
Meervoudig Onverzadigd Vet
2,818g
Koolhydraten
21,84g
8%
Suiker
5,8g
6%
Vezels
8,3g
Eiwitten
27,03g
54%
Zout
0,36g
6%
Cholesterol
0mg
Kalium
462mg
23%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
21%
van ADH*
(423 cal)
21% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (20%)
 
Vet (56%)
 
Eiwitten (24%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.