Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
14 portie(s)
Voorbereidingstijd:
10 min
Bereidingstijd:
45 min
Maaltijd type:
Brood en Gebak
Snacks
Ontbijt
Beoordeling:

Nog niet beoordeeld.

Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: Thea-88

Volkoren Bananen Haverbrood

Een gezond, vochtig en onweerstaanbaar bananenbrood, perfect voor elk moment van de dag.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Prak de bananen in een kom en verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Voeg alle ingrediënten toe en mix goed met een staafmixer of handmixer.
  3. Vet de cakevorm in en leg er bakpapier op.
  4. Giet het beslag en bak in de voorverwarmde oven voor ongeveer 45 minuten.
  5. Laat afkoelen voor het aansnijden.
1 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Brood en Gebak Snacks Ontbijt

Nieuwste Recepten

door lid: lovie-z
Gezonde, lekkere en makkelijk te bereiden salade.
door lid: G.e.r.s
Gezonde en heerlijke salade gemaakt met verse ingrediënten.
door lid: mumzel1962
Voedzaam en makkelijk te maken gebakken rijst recept voor lunch of diner.
door lid: smeetsalex
Heerlijk en gemakkelijkste chili-recept klaar in slechts 30 minuten.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 116 calorieën in een portie Volkoren Bananen Haverbrood.
Calorieën Verdeling: 33% vet, 58% kolhy, 9% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
486 kj
6%
116 kcal
Vet
4,33g
6%
Verzadigd Vet
0,693g
3%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,042g
Meervoudig Onverzadigd Vet
2,27g
Koolhydraten
17,01g
7%
Suiker
7,17g
8%
Vezels
2g
Eiwitten
2,58g
5%
Zout
0,03g
0%
Cholesterol
27mg
Kalium
108mg
5%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
6%
van ADH*
(116 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (58%)
 
Vet (33%)
 
Eiwitten (9%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2022 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.