Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
1 portie(s)
Voorbereidingstijd:
25 min
Bereidingstijd:
10 min
Maaltijd type:
Salades en Dressings
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: G.e.r.s

Slasalade met Spinazie en Garnalen

Gezonde en heerlijke salade gemaakt met verse ingrediënten.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Spoel de sla goed af. Doe ze in een kom.
  2. Voeg de gesneden komkommer, tomaten en paprika toe aan de kom.
  3. Voeg water toe in een pan en breng aan de kook. Dompel vervolgens de spinazie onder totdat deze een heldere kleur krijgt. Voeg toe aan de kom.
  4. Bak de garnalen in een voorverwarmde pan. Blus af met wasabi en sojasaus.
  5. Voeg de gekookte garnalen toe aan de kom. Kruid met peper en zout.
4 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Salades en Dressings

Nieuwste Recepten

door lid: ncdj69
Vochtig, zacht en heerlijk.
door lid: joycebe2012
Lekker en makkelijk recept met veel vezels.
door lid: femvandermeijden
Eenvoudig en gemakkelijk recept.
door lid: FinnCa
Lekkere gebakken traktatie voor tussendoortje.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 389 calorieën in een portie Slasalade met Spinazie en Garnalen.
Calorieën Verdeling: 14% vet, 18% kolhy, 67% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1628 kj
19%
389 kcal
Vet
5,88g
8%
Verzadigd Vet
1,065g
5%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
0,699g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,991g
Koolhydraten
16,93g
7%
Suiker
8,84g
10%
Vezels
6,9g
Eiwitten
62,38g
125%
Zout
9,73g
162%
Cholesterol
412mg
Kalium
995mg
50%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
19%
van ADH*
(389 cal)
19% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (19%)
 
Vet (14%)
 
Eiwitten (67%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.