Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
4 portie(s)
Voorbereidingstijd:
10 min
Bereidingstijd:
15 min
Maaltijd type:
Hoofdgerechten
Beoordeling:

Nog niet beoordeeld.

Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden

Scholtorentje met Tuinkruiden

Licht en kruidig visrecept uit de oven.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Leeg een laagje schol op de bodem van een ovenschaal.
  2. Vermeng de helft van de geraspte parmezaanse kaas met het fijngesneden ui en peterselie.
  3. Maak laag om laag vis-kruiden/kaas-broodkruim en sluit af met de overgebleven kaas.
  4. Laat het gerecht in 15 minuten gaar koken in de oven, in een laagje bouillon, op 175 graden.
  5. Dien op met wat verse peterselie.
2 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Hoofdgerechten

Nieuwste Recepten

door lid: ericabgm
Een gezonde, veganistische soep perfect voor koude nachten.
door lid: ericabgm
Het perfecte to-go ontbijt of tussendoortje voor het hele gezin.
door lid: ericabgm
Een klassiek ontbijt om je energie een boost te geven.
door lid: miranda17101973
Een snack met weinig suiker, perfect voor het keto-dieet.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 330 calorieën in een portie Scholtorentje met Tuinkruiden.
Calorieën Verdeling: 30% vet, 25% kolhy, 45% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1380 kj
16%
330 kcal
Vet
10,66g
15%
Verzadigd Vet
5,111g
26%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
2,904g
Meervoudig Onverzadigd Vet
1,555g
Koolhydraten
20,06g
8%
Suiker
2,26g
3%
Vezels
1,9g
Eiwitten
36,78g
74%
Zout
2,30g
38%
Cholesterol
82mg
Kalium
618mg
31%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
van ADH*
(330 cal)
16% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (25%)
 
Vet (30%)
 
Eiwitten (45%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2021 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.