Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
4 portie(s)
Voorbereidingstijd:
15 min
Bereidingstijd:
30 min
Maaltijd type:
Soepen
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden

Pompoensoep met Schol

Vellutata met een vleugje kaneel en nootmuskaat.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Rooster de zonnebloemzaden in een anti-aanbakpan en hou deze apart.
  2. Snij de pompoen en aardappels in blokjes en kook deze samen met 2 salieblaadjes in 3/4 liter bouillon voor 20 minuten.
  3. Pureer alles met een staafmixer tot een cremig geheel.
  4. Maak de soep op smaak met wat kaneel, nootmuskaat en twee eetlepels olijf olie.
  5. Bak de in bloem gepaneerde scholfilets in een anti-aanbakpan in 10 minuten gaar.
  6. Dien de schol op door ze op de soep te leggen met wat zonnebloemzaden en een blaadje salie ter garnering.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Soepen

Nieuwste Recepten

door lid: Inkypinky867
Beter dan brood uit de winkel.
door lid: elora_
Lekker, zacht en koolhydraatarm recept.
door lid: Jholeydy
Lichtzoete, lekkere en caloriearme snack.
door lid: SilkeGiesen
Lekker, taai en koolhydraatarm tussendoortje.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 348 calorieën in een portie Pompoensoep met Schol.
Calorieën Verdeling: 29% vet, 39% kolhy, 32% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
1457 kj
17%
348 kcal
Vet
11,51g
16%
Verzadigd Vet
1,762g
9%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
5,893g
Meervoudig Onverzadigd Vet
2,906g
Koolhydraten
34,47g
13%
Suiker
3,85g
4%
Vezels
3,4g
Eiwitten
28,66g
57%
Zout
0,26g
4%
Cholesterol
59mg
Kalium
1547mg
77%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
17%
van ADH*
(348 cal)
17% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (39%)
 
Vet (29%)
 
Eiwitten (32%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.