Voorbereidingstijd: 15 min
Bereidingstijd: 30 min
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
Vellutata met een vleugje kaneel en nootmuskaat.
Ingrediënten
Beschrijving
- Rooster de zonnebloemzaden in een anti-aanbakpan en hou deze apart.
- Snij de pompoen en aardappels in blokjes en kook deze samen met 2 salieblaadjes in 3/4 liter bouillon voor 20 minuten.
- Pureer alles met een staafmixer tot een cremig geheel.
- Maak de soep op smaak met wat kaneel, nootmuskaat en twee eetlepels olijf olie.
- Bak de in bloem gepaneerde scholfilets in een anti-aanbakpan in 10 minuten gaar.
- Dien de schol op door ze op de soep te leggen met wat zonnebloemzaden en een blaadje salie ter garnering.
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Soepen
Nieuwste Recepten
Beter dan brood uit de winkel.
|
Lekker, zacht en koolhydraatarm recept.
|
Lichtzoete, lekkere en caloriearme snack.
|
Lekker, taai en koolhydraatarm tussendoortje.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 348 calorieën in een portie Pompoensoep met Schol.
|
|
Calorieën Verdeling: 29% vet, 39% kolhy, 32% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
1457 kj
17%
348 kcal
Vet
11,51g
16%
Verzadigd Vet
1,762g
9%
Onverzadigd Vet
0g
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
5,893g
Meervoudig Onverzadigd Vet
2,906g
Koolhydraten
34,47g
13%
Suiker
3,85g
4%
Vezels
3,4g
Eiwitten
28,66g
57%
Zout
0,26g
4%
Cholesterol
59mg
Kalium
1547mg
77%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (39%)
Vet (29%)
Eiwitten (32%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|