Voorbereidingstijd: 25 min
Bereidingstijd: 45 min
Maaltijd type:
Brood en Gebak
Desserts
Snacks
Beoordeling:
Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
|
Glutenvrij dessert met een zoute zoete smaak.
Ingrediënten
Beschrijving
- Klop de eieren los en meng met natte ingrediënten (behalve frambozen).
- Voeg geleidelijk de droge ingrediënten toe. Meng goed om klontjes te voorkomen.
- Voeg de frambozen toe en meng voorzichtig om ze niet te pureren.
- Giet het mengsel in een met bakpapier beklede cakevorm en bak in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 45 minuten.
4 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
|
|
|
|
|
Beoordeel dit recept
U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
|
|
|
Zoek Meer Recepten
|
Selecteer op Type Maaltijd
Brood en Gebak
Desserts
Snacks
Nieuwste Recepten
Simpel, gezond en lekker.
|
Beter dan brood uit de winkel.
|
Eenvoudig en licht tussendoortje.
|
Caloriearme gebakken traktatie, zonder toegevoegde suikers.
|
|
Recept Toevoegen
Voedingswaarde Overzicht:
|
|
Er zijn 156 calorieën in een portie Ricotta Frambozencake.
|
|
Calorieën Verdeling: 65% vet, 14% kolhy, 21% eiwit. |
|
Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
Energie
652 kj
8%
156 kcal
Vet
10,48g
15%
Verzadigd Vet
2,424g
12%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,06g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,281g
Koolhydraten
5,04g
2%
Suiker
2,13g
2%
Vezels
4g
Eiwitten
7,64g
15%
Zout
0,14g
2%
Cholesterol
70mg
Kalium
22mg
1%
Calorieën Verdeling:
Koolhydraat (14%)
Vet (65%)
Eiwitten (21%)
|
|
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën
|