Aan mijn Kookboek Toevoegen
Aan Voedingslogboek
Bevat:
8 portie(s)
Voorbereidingstijd:
25 min
Bereidingstijd:
45 min
Maaltijd type:
Brood en Gebak
Desserts
Snacks
Beoordeling:
Average FatSecret member ranking Gemiddelde Beoordeling FatSecret Leden
door lid: claudet57

Ricotta Frambozencake

Glutenvrij dessert met een zoute zoete smaak.

Ingrediënten

Beschrijving

  1. Klop de eieren los en meng met natte ingrediënten (behalve frambozen).
  2. Voeg geleidelijk de droge ingrediënten toe. Meng goed om klontjes te voorkomen.
  3. Voeg de frambozen toe en meng voorzichtig om ze niet te pureren.
  4. Giet het mengsel in een met bakpapier beklede cakevorm en bak in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 45 minuten.
4 leden hebben dit recept reeds toegevoegd aan hun kookboek.
 


     
 

Beoordeel dit recept



U moet inloggen om dit recept te bekijken. Klik hier om in te loggen.
 

Zoek Meer Recepten

Selecteer op Type Maaltijd

Brood en Gebak Desserts Snacks

Nieuwste Recepten

door lid: xanau
Simpel, gezond en lekker.
door lid: Inkypinky867
Beter dan brood uit de winkel.
door lid: Dvdijk
Eenvoudig en licht tussendoortje.
door lid: syjosi
Caloriearme gebakken traktatie, zonder toegevoegde suikers.

Recept Toevoegen

Voedingswaarde Overzicht:

Er zijn 156 calorieën in een portie Ricotta Frambozencake.
Calorieën Verdeling: 65% vet, 14% kolhy, 21% eiwit.

Voedingswaarde
Portiegrootte
per portie
per portie
RI*
Energie
652 kj
8%
156 kcal
Vet
10,48g
15%
Verzadigd Vet
2,424g
12%
Enkelvoudig Onverzadigd Vet
1,06g
Meervoudig Onverzadigd Vet
0,281g
Koolhydraten
5,04g
2%
Suiker
2,13g
2%
Vezels
4g
Eiwitten
7,64g
15%
Zout
0,14g
2%
Cholesterol
70mg
Kalium
22mg
1%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
van ADH*
(156 cal)
8% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (14%)
 
Vet (65%)
 
Eiwitten (21%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.