Voedingemiddelen database en calorieteller  

Wilmersburger

Vegan Kaas

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1125 kj
13%
269 kcal
Vet
20,50g
29%
Verzadigd Vet
18,700g
94%
Koolhydraten
21,00g
8%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
0,00g
0%
Zout
6,25g
104%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 13 jan 16 10:02
13%
van ADH*
(269 cal)
13% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (31%)
 
Vet (69%)
 
Eiwitten (0%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
269
Vet
20,5g
Kolhy
21g
Eiwit
0g
100 g bevat 269 calorieën.
Calorieën Verdeling: 69% vet, 31% kolhy, 0% eiwit.

Verwante Vegetarisch Voedsel van Wilmersburger:

Vegan Kaas Classic

Meer producten van Wilmersburger:

Pizzaschmelz
  Bekijk alle Wilmersburger Producten

Andere soorten Vegetarisch Voedsel:

Vegetarische Gehaktballen
Vegetarische Bacon
Vegetarische Worst
  Bekijk Meer Vegetarisch Voedsel Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

PICNIC Falafelburger
Oatly Oatgurt
Vemondo Vegan Ballen
Oatly Oatgurt Blueberry
Plus Vegetarisch Beleg Paprika
Vemondo Vegan Dip’N Spread


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.