Voedingemiddelen database en calorieteller  

Vitasia

Yellow Split Lentils

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1402 kj
17%
335 kcal
Vet
2,60g
4%
Verzadigd Vet
0,400g
2%
Koolhydraten
47,00g
18%
Suiker
0,40g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
25,00g
50%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 23 aug 19 01:31
17%
van ADH*
(335 cal)
17% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (60%)
 
Vet (8%)
 
Eiwitten (32%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
335
Vet
2,6g
Kolhy
47g
Eiwit
25g
100 g bevat 335 calorieën.
Calorieën Verdeling: 8% vet, 60% kolhy, 32% eiwit.

Meer producten van Vitasia:

Red Curry Paste
Massaman Currypaste
Spring Rolls
Sushi Rice
White Tiger Prawns And Seaweed
  Bekijk alle Vitasia Producten

Andere soorten Linzen:

Gekookte Linzen
Linzen
  Bekijk Meer Linzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Upfront Linzen Chips Paprika
Hello Fresh Mexicaans Gekruide Linzenstoof met Pittige Tortillachips
All Seasons Linzen Curry
Lima Protein Lentils
Hello Fresh Kruidige Linzenstoof met Aubergine
Leev Paprika Lentil


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.