Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
883 kj
11%
211 kcal
Vet
13,00g
19%
Verzadigd Vet
1,600g
8%
Koolhydraten
5,20g
2%
Suiker
5,20g
6%
Eiwitten
17,00g
34%
Zout
1,90g
32%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 05 jun 21 04:59
11%
van ADH*
(211 cal)
11% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (10%)
 
Vet (57%)
 
Eiwitten (33%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
211
Vet
13g
Kolhy
5,2g
Eiwit
17g
100 g bevat 211 calorieën.
Calorieën Verdeling: 57% vet, 10% kolhy, 33% eiwit.

Meer producten van Vitasia:

Red Curry Paste
Massaman Currypaste
Spring Rolls
Sushi Rice
White Tiger Prawns And Seaweed
  Bekijk alle Vitasia Producten

Andere soorten Zalm:

Gebakken of Geroosterde Zalm
Zalm uit Blik
Wilde Atlantische Zalm
Zalm
Atlantische Zalm (Gekweekt)
Roze Zalm
  Bekijk Meer Zalm Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

SUSHI DAILY Spicy Zalm Crunch
AH Gerookte Zalmfilet 25% Verlaagd in Zout
Muscle Meals Zalm Teriyaki Wok Verde
Vomar Zalmfilet Gemarineerd
Delicieux Warm Gerookte Zalm
Queens Zalm Smokey Bbq


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.