Voedingemiddelen database en calorieteller  

Struik

Hongaarse Goulash

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
326 kj
4%
78 kcal
Vet
2,80g
4%
Verzadigd Vet
1,200g
6%
Koolhydraten
7,30g
3%
Suiker
2,70g
3%
Eiwitten
5,40g
11%
Zout
4,25g
71%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 13 mei 15 10:23
4%
van ADH*
(78 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (39%)
 
Vet (33%)
 
Eiwitten (28%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
78
Vet
2,8g
Kolhy
7,3g
Eiwit
5,4g
100 g bevat 78 calorieën.
Calorieën Verdeling: 33% vet, 38% kolhy, 28% eiwit.

Verwante Goulash van Struik:

Hollandse Hachee

Meer producten van Struik:

Groentesoep
Chinese Tomaat Maaltijdsoep
Groente Kracht Bouillon
Champignon Maaltijdsoep
Tomaat Maaltijdsoep
  Bekijk alle Struik Producten

Andere soorten Goulash:

Rundvlees Goulash met Noedels
Rundvlees Goulash
Goulash
  Bekijk Meer Goulash Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Lochtman Goulash
Bicro Vlaams Stoofpotje
Mora Goulash Kroket Oven
Streeckgenoten Goulash
Coertjens Goulash
Maggi Paprika Goulash Schotel


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.