Voedingemiddelen database en calorieteller  
Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
8 kj
0%
2 kcal
Vet
0,01g
0%
Verzadigd Vet
0,000g
0%
Koolhydraten
0,00g
0%
Suiker
0,00g
0%
Vezels
0,0g
Eiwitten
0,00g
0%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 16 feb 19 04:32
< 1%
van ADH*
(2 cal)
0% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (0%)
 
Vet (82%)
 
Eiwitten (18%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
2
Vet
0,01g
Kolhy
0g
Eiwit
0,005g
100 g bevat 2 calorieën.
Calorieën Verdeling: 82% vet, 0% kolhy, 18% eiwit.

Verwante Zoetstof van Steviala:

Frost
Sweet & Toffee
Ery-Pure
Caramel Crush
Sweet Bee

Meer producten van Steviala:

Holy Hon!
Chocolade Topping
Supreme Strawberry
Milk Chocolate Melties
Dark Chocolate Chips
  Bekijk alle Steviala Producten

Andere soorten Zoetstof:

Fructose
Zoetstoffen (Splenda, Sucralose)
Zoetstoffen (Sacharine)
  Bekijk Meer Zoetstof Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Sukrin Milk Chocolate
AH Stevia Zoetjes
Steviala Frost
ESN Flav’N Tasty
AH Sucralose Vloeibaar
Bulkpowders Xylitol


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.