Voedingemiddelen database en calorieteller  

Stapleton

Kersen Yoghurt

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
347 kj
4%
83 kcal
Vet
0,50g
1%
Verzadigd Vet
0,300g
2%
Koolhydraten
16,20g
6%
Suiker
16,20g
18%
Vezels
0,6g
Eiwitten
3,20g
6%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 19 jan 16 05:58
4%
van ADH*
(83 cal)
4% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (79%)
 
Vet (5%)
 
Eiwitten (16%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
83
Vet
0,5g
Kolhy
16,2g
Eiwit
3,2g
100 g bevat 83 calorieën.
Calorieën Verdeling: 5% vet, 79% kolhy, 16% eiwit.

Verwante Yoghurt van Stapleton:

Blauwebessen Yoghurt
Kruisbessen Yoghurt

Andere soorten Yoghurt:

Vanille Yoghurt (Vetarm)
Yoghurt
Yoghurt (Vetvrij)
Yoghurt (Halfvol)
Vruchtenyoghurt (Vetarm)
  Bekijk Meer Yoghurt Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Oatly Oatgurt Blueberry
Milbona Greek Style Yogurt Blackberry
Milsani High Protein Yoghurt Raspberry Pomegranate
Optimel Verwenmoment Yoghurt Lemon Cheesecake
Campina Sterke Start Vanille
Vemondo Vegan Coconut Dessert Blackberry


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.