Voedingemiddelen database en calorieteller  

Smaakt

Eivrije Mayo

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
2134 kj
26%
510 kcal
Vet
52,00g
74%
Verzadigd Vet
5,500g
28%
Koolhydraten
9,60g
4%
Suiker
5,50g
6%
Vezels
0,5g
Eiwitten
0,40g
1%
Zout
2,75g
46%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 04 dec 19 01:53
26%
van ADH*
(510 cal)
26% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (8%)
 
Vet (92%)
 
Eiwitten (0%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
510
Vet
52g
Kolhy
9,6g
Eiwit
0,4g
100 g bevat 510 calorieën.
Calorieën Verdeling: 92% vet, 8% kolhy, 0% eiwit.

Meer producten van Smaakt:

Vegan Eivervanger
Noodles
Tagliatelle
Sojastukjes Fijn
Vegan Curry
  Bekijk alle Smaakt Producten

Andere soorten Mayonaise:

Mayonaise (Vetvrij)
Mayonaise (Vetarm)
Mayonaise (Mager)
Mayonaise (Caloriearm, Cholesterolvrij)
  Bekijk Meer Mayonaise Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

MAYONEUR Truffel Mayonaise
Kewpie Wasabi Mayo Sauce
Jean Bâton Mayo Absolutely Vegan Light
Thomy Mayonaise
Red Phoenix Wasabi Mayo
Red Phoenix Roasted Sesame Mayo


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.