Voedingemiddelen database en calorieteller  

Silvo

Mix Voor Gehakt Bretons

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
1310 kj
16%
313 kcal
Vet
2,00g
3%
Verzadigd Vet
0,700g
4%
Koolhydraten
60,30g
23%
Suiker
8,10g
9%
Vezels
4,5g
Eiwitten
11,20g
22%
Zout
0,01g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 29 apr 14 08:56
16%
van ADH*
(313 cal)
16% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (79%)
 
Vet (6%)
 
Eiwitten (15%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
313
Vet
2g
Kolhy
60,3g
Eiwit
11,2g
100 g bevat 313 calorieën.
Calorieën Verdeling: 6% vet, 79% kolhy, 15% eiwit.

Verwante Kruiden van Silvo:

Mix Voor Gehakt Uitjes
Gehakt Tuinkruiden Mix
Mix Voor Macaroni
Koek Kruiden
Mix Voor Nasi Goreng
Shoarmakruiden
  Bekijk meer Silvo Kruiden Producten

Andere soorten Kruiden:

Zout
Chilipoeder
Kerriepoeder
Knoflookpoeder
Zwarte Peper
  Bekijk Meer Kruiden Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Molenland Gouda Kaas 30+ Toscaanse Kruiden
Kania Kipkruiden Zoutarm
Boursin Truffel
Verstegen Pumpkin Spice
AH Oregano
Asli Boemboe Bami


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.