Voedingemiddelen database en calorieteller  

Samhoud

Indiase Rode Curry

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
490 kj
6%
117 kcal
Vet
3,60g
5%
Verzadigd Vet
1,600g
8%
Koolhydraten
16,30g
6%
Suiker
7,20g
8%
Vezels
7,7g
Eiwitten
3,80g
8%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 30 jan 17 12:49
6%
van ADH*
(117 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (58%)
 
Vet (29%)
 
Eiwitten (13%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
117
Vet
3,6g
Kolhy
16,3g
Eiwit
3,8g
100 g bevat 117 calorieën.
Calorieën Verdeling: 29% vet, 58% kolhy, 13% eiwit.

Meer producten van Samhoud:

Groente Kaassoufle
Pompoen Burger
Groene Aspergeburger
Groente Nuggets
Tomeato Burger
  Bekijk alle Samhoud Producten

Andere soorten Curry:

Kerriesaus (Gedroogd)
Kerriepoeder
Curry met Rundvlees
Curry met Kippenvlees
  Bekijk Meer Curry Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Muscle Meals Indian Curry
AH Curry Saus
Fair Trade Indiase Butter Chicken
Itsu Brilliant Broth Chicken Ramen
Mae Ploy Red Curry Paste
John West Tonijn Twist Panang Curry


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.