Voedingemiddelen database en calorieteller  

Rosita's

Paramaribo Saus

Voedingswaarde
Portiegrootte
100g
per portie
RI*
Energie
536 kj
6%
128 kcal
Vet
2,4g
3%
Verzadigd Vet
0,2g
1%
Koolhydraten
25,3g
10%
Suiker
-
Vezels
0,1g
Eiwitten
0,3g
1%
Natrium
1,1mg
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 13 jul 14 11:00
6%
van ADH*
(128 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (82%)
 
Vet (17%)
 
Eiwitten (1%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
128
Vet
2,4g
Kolhy
25,3g
Eiwit
0,3g
Er zijn 128 calorieën in een portie Rosita's Paramaribo Saus.
Calorieën Verdeling: 17% vet, 82% kolhy, 1% eiwit.

Verwante Sauzen van Rosita's:

Surinaamse Kerrie Saus
Surinaamse Tikka Masala

Meer producten van Rosita's:

Naanbrood
Chapati Brood Volkoren
Surinaamse Roti’S
  Bekijk alle Rosita's Producten

Andere soorten Sauzen:

Ketchup
Appelmoes
Olijfolie
Sojasaus
Salsa
  Bekijk Meer Sauzen Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Amoy Stir Fry Sauce Teriyaki & Sesame
AH Hot Chilisaus
Go Tan Hot Chili Sauce Extra Spicy
Fortune Express Roomsaus
Plus Zoete Peper Tapenade
The Leann BBQ Saus


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2020 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.