Voedingemiddelen database en calorieteller  

Remia

Mosterd Snacksaus

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 ml
per portie
RI*
Energie
1004 kj
12%
240 kcal
Vet
21,00g
30%
Verzadigd Vet
1,800g
9%
Koolhydraten
10,00g
4%
Suiker
6,80g
8%
Vezels
0,6g
Eiwitten
2,30g
5%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 24 feb 14 01:12
12%
van ADH*
(240 cal)
12% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (17%)
 
Vet (79%)
 
Eiwitten (4%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
240
Vet
21g
Kolhy
10g
Eiwit
2,3g
100 ml bevat 240 calorieën.
Calorieën Verdeling: 79% vet, 17% kolhy, 4% eiwit.

Verwante Mosterd van Remia:

Franse Mosterd

Meer producten van Remia:

Tomatenketchup Zero
Knoflooksaus Plantbased
Gevulde Paprikasaus op Hongaarse Wijze
Kruidige Pindasaus
Pesto Dressing
  Bekijk alle Remia Producten

Andere soorten Mosterd:

Dijon Mosterd
Gele Mosterd
Mosterd
  Bekijk Meer Mosterd Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 ml
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Maille Dijon Mosterd
Kesbeke Mosterd met Honing
AH Zaanse Mosterd Rollade
Lidl Mosterd
Marne Franse Mosterd Mild
AH Mosterdsoep Verspakket


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.