Voedingemiddelen database en calorieteller  

Remia

Knoflook Tafelsaus

Voedingswaarde
Portiegrootte
100ml
per portie
RI*
Energie
1414 kj
17%
338 kcal
Vet
30g
43%
Verzadigd Vet
2,2g
11%
Koolhydraten
15g
6%
Suiker
12g
13%
Eiwitten
1g
2%
Zout
0g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 03 apr 19 10:42
17%
van ADH*
(338 cal)
17% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (18%)
 
Vet (81%)
 
Eiwitten (1%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
338
Vet
30g
Kolhy
15g
Eiwit
1g
Er zijn 338 calorieën in een portie Remia Knoflook Tafelsaus.
Calorieën Verdeling: 81% vet, 18% kolhy, 1% eiwit.

Verwante Knoflook van Remia:

Knoflooksaus

Meer producten van Remia:

Natural Dressing 0%
Blue Cheese Dressing
Aziatische Dressing
Balsamico Dressing Zero
Mayolijn Vegan
  Bekijk alle Remia Producten

Andere soorten Knoflook:

Gehakte Knoflook
Knoflook
Knoflookpoeder
Bereide Knoflook
  Bekijk Meer Knoflook Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 ml
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

AH Verspakket Pompoensoep
Yil'driz Allioli
AH Kapsalon Gezond
Yil'driz Turkse Knoflooksaus
Conimex Knoflook Paste
Calvé Aioli


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2020 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.