Voedingemiddelen database en calorieteller  

Qarc

Geitenkwark

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 g
per portie
RI*
Energie
477 kj
6%
114 kcal
Vet
8,70g
12%
Verzadigd Vet
5,200g
26%
Koolhydraten
2,80g
1%
Suiker
2,80g
3%
Vezels
0,0g
Eiwitten
7,20g
14%
Zout
0,25g
4%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 08 mei 19 11:34
6%
van ADH*
(114 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (10%)
 
Vet (66%)
 
Eiwitten (24%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
114
Vet
8,7g
Kolhy
2,8g
Eiwit
7,2g
100 g bevat 114 calorieën.
Calorieën Verdeling: 66% vet, 9% kolhy, 24% eiwit.

Verwante Desserts van Qarc:

Frambozenkwark Met Koekjesbodem

Meer producten van Qarc:

Magere Qarc Naturel
  Bekijk alle Qarc Producten

Andere soorten Desserts:

Chocoladetaart (met Chocolade Glazuur)
Appeltaart
Brownie
Pecantaart
Ijs
Chocolade Chip Koekje
  Bekijk Meer Desserts Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Weerribben Zuivel Vanille Vla
Almhof Plantaardige Chocolademousse
Melkan Proteïne Kwark Rood Fruit
Mucci Dame Blanche
Plus Limburgseroom Vlaai
Milsani High Protein Mousse Chocolate Flavour


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.