Voedingemiddelen database en calorieteller  

Prozis

Oatmeal + Whey

Voedingswaarde
Portiegrootte
100g
per portie
RI*
Energie
1586 kj
19%
379 kcal
Vet
7,4g
11%
Verzadigd Vet
1,7g
9%
Koolhydraten
43g
17%
Suiker
2,2g
2%
Vezels
8,1g
Eiwitten
31g
62%
Zout
-
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 16 nov 18 07:07
19%
van ADH*
(379 cal)
19% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (48%)
 
Vet (18%)
 
Eiwitten (34%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
379
Vet
7,4g
Kolhy
43g
Eiwit
31g
Er zijn 379 calorieën in een portie Prozis Oatmeal + Whey.
Calorieën Verdeling: 18% vet, 47% kolhy, 34% eiwit.

Meer producten van Prozis:

Peanut Butter Crunchy
Zero Chocodots
Zero Chococandy
Lean Bread
Chocolate Muffins
  Bekijk alle Prozis Producten

Andere soorten Havermout:

Meergranen Havermout
Havermout
Instant Havermout
Havermout met Fruit
Instant Havermout (1 of 3 minuten)
  Bekijk Meer Havermout Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 g
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Quaker Proteïne Havermout
Smaakt Haverontbijt Kasha
AH Framboos Oathie Bowl
Smaakt Proteïne Havermout
Holland & Barrett Havermout
Plus Havermout


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2020 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.