Voedingemiddelen database en calorieteller  

Provamel

Oat Hafer

Voedingswaarde
Portiegrootte
100 ml
per portie
RI*
Energie
197 kj
2%
47 kcal
Vet
1,30g
2%
Verzadigd Vet
0,500g
3%
Koolhydraten
8,10g
3%
Suiker
3,90g
4%
Vezels
0,8g
Eiwitten
0,30g
1%
Zout
0,22g
4%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 22 jun 16 11:03
2%
van ADH*
(47 cal)
2% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (71%)
 
Vet (26%)
 
Eiwitten (3%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

Provamel  Oat Hafer
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
47
Vet
1,3g
Kolhy
8,1g
Eiwit
0,3g
100 ml bevat 47 calorieën.
Calorieën Verdeling: 26% vet, 72% kolhy, 3% eiwit.

Verwante Melk van Provamel :

Rice-Coconut
Macadamia

Meer producten van Provamel :

Havermelk Ongezoet
Rice Milk
Skyr Style
Havermelk
Oat No Sugars
  Bekijk alle Provamel Producten

Andere soorten Melk:

Melk
Melk (Vetvrij)
Melk (1% Vet)
Melk (Halfvol)
Melk (2% Vet)
  Bekijk Meer Melk Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 ml
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Vemondo Sojadrink Ongezoet
Müller Müllermilk Choco Caramel Cookie
Oatly Oat Milk
PICNIC Haverdrink
Vemondo Soya Drink
Rude Health Coconut Barista


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.