Voedingemiddelen database en calorieteller  

Protislank

Crunchy Caramel Reep

Voedingswaarde
Portiegrootte
1 reep
per portie
RI*
Energie
527 kj
6%
126 kcal
Vet
4,50g
6%
Verzadigd Vet
2,400g
12%
Koolhydraten
8,60g
3%
Suiker
1,50g
2%
Vezels
4,9g
Eiwitten
12,60g
25%
Zout
0,00g
0%
* Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)
Is deze informatie onjuist of onvolledig? Klik hier om te bewerken.
Laatst bijgewerkt: 11 mei 13 12:15
6%
van ADH*
(126 cal)
6% ADH
Calorieën Verdeling:
 
Koolhydraat (28%)
 
Vet (32%)
 
Eiwitten (40%)
*Gebaseerd op een ADH van 2000 calorieën

Foto's

 
 

Voedingswaarde Overzicht:

Cal
126
Vet
4,5g
Kolhy
8,6g
Eiwit
12,6g
1 reep bevat 126 calorieën.
Calorieën Verdeling: 32% vet, 27% kolhy, 40% eiwit.

Meer producten van Protislank:

Spicy Spaghetti
Kip Curry Soep
Abrikozenjam
Shake en Dessert Chocolade
Champignonsoep
  Bekijk alle Protislank Producten

Andere soorten Snacks:

Crackers
Chips
Krakelingen
Popcorn
Gedroogde Noten en Vruchtenmix (Studentenhaver)
  Bekijk Meer Snacks Voedingswaarde Informatie
Voedingsmiddel Zoeken

     
 

Dit item toevoegen aan mijn voedingslogboek

Datum:
Maaltijd:
Beschrijving:
Hoeveelheid:
 x 1 reep
 

Recent Gegeten Voedingsmiddelen:

Upfront Eiwitcrisp
Lidl Protein Bar Brownie Schoko Crisp
Lekker & Anders Chili Ribs
Bizbiz Kaassticks
Prozis Nutzer Cashew & Raspberry
Culinea Mozzarella Sticks


Houdt er rekening mee dat sommige voedingsmiddelen niet geschikt zijn voor iedereen en het wordt altijd geadviseerd om een specialist te raadplegen voordat u met een dieet begint. Alle informatie op deze site wordt verstrekt met de beste bedoelingen en wordt veronderstand juist te zijn. FatSecret geeft geen garanties of verklaringen met betrekking tot de volledigheid of juistheid van de beschreven informatie, inclusief de voedingswaarde informatie, en gebruik hiervan is op eigen risico. Alle handelsmerken, auteursrechten en anderen vormen van intellectueel eigendom zijn eigendom van hun respectieve eigenaren.
Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.